Ozan Kabak'a büyük şok! Küme düştüler

Ozan Kabak'ın formasını giydiği Stuttgart, play-out rövanş maçında Union Berlin ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve küme düştü

Ozan Kabak'a büyük şok! Küme düştüler
Ozan Kabak'a büyük şok! Küme düştüler
GİRİŞ 28.05.2019 00:44 GÜNCELLEME 28.05.2019 01:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Ozan Kabak'ın formasını giydiği Alman ekibi Stuttgart, play-out mücadelesinde Union Berlin'e elenerek küme düştü.

Almanya'da İkinci Lig'i (Bundesliga 2) 3. sırada tamamlayan Union Berlin ile Birinci Lig'i (Bundesliga) 16. durumda bitiren Stuttgart'ın karşı karşıya geldiği play-out etabı maçları tamamlandı.



İlk maçı Stuttgart'ta 2-2 eşitlikle tamamlanan eşleşmenin rövanşı, Berlin'deki An der Alten Försterei Stadı'nda oynandı ve müsabaka 0-0 sonuçlandı.

Union Berlin, deplasmanda oynanan ilk maçta aldığı 2-2'lik skorun avantajıyla Bundesliga'ya yükselirken, Stuttgart ise Bundesliga 2'ye düştü. Stuttgart, 1975 ve 2016'dan sonra üçüncü kez Bundesliga'da tutunamadı.

Devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon avro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan milli oyuncu Ozan Kabak, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Bundesliga'da sezonu 17 ve 18. sırada tamamlayan Hannover 96 ile Nürnberg takımları küme düşmüş, Bundesliga 2'de şampiyon olan Köln ile ikinci sırayı alan Paderborn ise Bundesliga'ya yükselmişti.

 

 

YORUMLAR 12
  • OSMANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerin beğenmediği aatıf rizeyi dipten aldı, pkk sevici ozan fransız takımına 11 milyon kazandırıp alman takımını batırdı
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar iyi kakaladılar ozanı bu gs cok akıllı adamda bi şey yoktu ozan boş topcu ne başarısı vardıııııı
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray hakemlere önlem alalım dedi münafık ali koçla fikret orman hakemlerde insan dediler hata yaparlar şimdi siz kuşların taraftarları neyi çekemiyorsunuz
    Cevapla
  • Derin analiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman kulüpleri genc yetenek gördükleri futbolcu aldilarmi arkasinda durup özgüven kazandirip yüksek fiyata satma derdinde malesef türkiyemizde bu ticari anlayis daha yok
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın şampiyonluğu ne kadar etkilemiş insanları... Üzülüyorum hallerine...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle