Adı G.Saray ile anılıyordu! Robben açıkladı

Galatasaray'ın gelecek sezon için transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Arjen Robben, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Adı G.Saray ile anılıyordu! Robben açıkladı
Adı G.Saray ile anılıyordu! Robben açıkladı
GİRİŞ 15.05.2019 10:23 GÜNCELLEME 15.05.2019 10:24

Uzun yıllar futbol oynamak istediğini dile getiren Hollandalı futbolcu, sakatlık yaşamaması durumunda 4-5 yıl daha devam etmek istediğini söyledi. Robben, Avrupa'dan da kendisine teklifler geldiğini itiraf etti.

 

 

Kicker'a konuşan Arjen Robben, kariyeri boyunca şampiyonluğu hedefleyen takımlarda forma giydiğini ve bu nedenle orta sıra takımlarında oynayıp oynayamayacağı hakkında fikri olmadığını belirterek, "Kariyerim boyunca hep şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda oynadım. Bu yüzden 6. veya 7. sırada savaşan bir takımda oynayabilir miyim bilemiyorum. Kariyerimi hem Avrupa'da hem de ötesinde sürdürmek için seçeneklerim var. ABD de bunlardan biri." dedi.

"4-5 YIL DAHA OYNAMAK İSTERİM"

 

 

Kariyerini 4-5 yıl daha devam ettirmek istediğini dile getiren 35 yaşındaki oyuncu, "Aslında hala oynamak istiyorum ama ufak bir sakatlığım da var. 4-5 yıl daha oynamak istiyorum ama bu durum sakatlanmamla ilgili." ifadelerini kullandı.