Cengiz: Düşününce tüylerim diken diken oluyor

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

Cengiz: Düşününce tüylerim diken diken oluyor
Cengiz: Düşününce tüylerim diken diken oluyor
GİRİŞ 17.04.2019 20:18 GÜNCELLEME 17.04.2019 23:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Profesyonel olarak yaşamak çok önemlidir. Bu yüzden düzenli bir hayatım var. Antrenmandan sonra dinlenmeye çalışıyorum. Erkek kardeşimle yaşıyorum. O akşam yemeğe çıkınca başka arkadaşımızla sohbet ediyoruz. Şehirde yürüyüş yapmayı, insanları görmeyi veya onlarla evde yemek yemeyi seviyorum.

 

 

İlk sezonum kolay olmadı. İlk maçımı Sampdoria ile oynadıktan sonra Verona'ya karşı ilk golümü attım ve ondan sonra her şey daha iyi gitmeye başladı. Sadece ben değil tüm takım arkadaşlarım iyi oynadı ve iyi bir sezon geçirdik. Bana yardımcı olan takım arkadaşlarıma ve Di Francesco'ya teşekkür etmeliyim. Daha sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlar unutulmazdı.

"DÜŞÜNÜNCE HALA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR"

 

 

Hayatım boyunca aklımda kalacak müthiş bir geceydi. Kariyerimin en güzel gecelerinden biriydi. Düşününce hala tüylerim diken diken oluyor. Evet hemen hemen her gün köşe vuruşu çalışıyorum. Sık sık özeleştiri yapıyorum ve eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Aslında iyi pas atmadım ama Kostas çok iyiydi. Ön direğe doğru koştu ve açıkça övgüler ona gitti. Sonsuza dek hafızamızda kalacak bir gün.

LİGDE İLK 4 HEDEFİ

Inter'e karşı kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Roma gibi bir takım her zaman Şampiyonlar Ligi'ne katılmalı. Başaracağımıza inanıyorum. İtalya'da çok iyi takımlar var ve bizler de o takımlar arasındayız. Bunu başarmalıyız.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Burada olduğumdan beri en zor olanıydı. Bir süre çalışamadım ama şimdi daha fazla çalışmaya başladım. Hatta gereğinden de daha fazla. Geçen yıl sezonun ikinci bölümünde performansımı herkese gösterdim. Ne yapabileceğimi biliyorum. Takıma inancım büyük. Şimdi iyiyim ve tüm maçlarda forma giymeyi umuyorum. Daha fazla puan almak ve takım arkadaşlarıma katkı vermek istiyorum.

"ONUNLA ÇALIŞMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

Her şeyden önce De Rossi. Onunla çalışmak beni heyecanlandırıyor. Teknik olarak çok iyi oyuncular var. Dzeko, El Shaarawy ve Perotti'yi unutmadan hepsi harika bir oyuncu. Her gün onlarla çalışıyorum ve bana çok yardımcı oluyorlar. Ama eklemek istediğim bir başka detay var: Sağ tarafta oynuyorum ve antrenmanda daima Kolarov ile savaşıyorum. Bu beni daha da geliştirdi. Her gün Alex'le yüzleşmek çok zor bir şey.  Her zaman onun gibi birine karşı etkili oynamak ve sınırları zorlamak zorundasınız. Bu da benim oyunuma büyük etki etti.

"MESSİ BENZERSİZ KİMSE ONUN GİBİ OLAMAZ"

"Herkes Barcelona'ya bakarken ben hep Messi'yi severdim. Daha sonra David Villa ve David Silva da beni büyüledi. Ancak Lionel Messi benzersiz ve kimse onun gibi olamaz."

YORUMLAR 1
  • Sait 5 yıl önce Şikayet Et
    Messi sana selam vermemişti bu övgüleri haketmiyor...
    Cevapla