Ahlaksız saldırı Klopp'u çileden çıkardı

Liverpool'un Mısırlı Müslüman futbolcusu Mohamed Salah'a yönelik ırkçı saldırıya en büyük tepki, teknik direktörü Jürgen Klopp'tan geldi. Irkçı taraftarlar, Salah'a "bombacı" diyerek Müslümanlara terörist imasında bulunmuştu.

Ahlaksız saldırı Klopp'u çileden çıkardı
Ahlaksız saldırı Klopp'u çileden çıkardı
GİRİŞ 13.04.2019 03:32 GÜNCELLEME 13.04.2019 03:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Premier Lig'de oynanacak Liverpool-Chelsea maçı öncesi Chelsea taraftarları, Liverpool'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah için ırkçı tezahüratlarda bulundu.

Mohamed Salah'a yönelik ırkçı saldırıları Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'u çileden çıkardı. Alman çalıştırıcı, bunu gerçekleştirenlerin tribünlerden ömür boyu men edilmesi gerektiğini savundu.

 

Yapılan bu eylemi "iğrenç" olarak nitelendiren deneyimli teknik adam, "Sahalarda görmek istemediğimiz bir hareket daha. Bunu Chelsea ile veya Liverpool ile ilgili bir şey olarak görmemeliyiz. Bunu az insan yapıyor ama üzerimizdeki etkisi büyük oluyor." diye konuştu.

Irkçılığın tekrarlanmaması için bu tür hareketlerin şiddetli bir şekilde cezalandırılması gerektiğini dile getiren Klopp, "Futbol ailesinin bir parçası olarak diyebilirim ki bu tür kişiler aramızda olmamalı. Futbol farklı milletten insanların birlikte çalışabileceğini gösteren en güzel örneğini veren yer. Soyunma odalarına bakarsanız, kimsenin nereden geldiği kimsenin umrunda değil. Orada beraberce oturuyorlar. Böyle bir şeyin futbolda asla izin verilmemeli." ifadelerini kullandı.

AHLAKSIZ İMA!

Chelsea taraftarları, dün akşam UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali ilk maçında Slavia Prag ile deplasmanda karşılaştıkları mücadele öncesinde büyük bir skandala imza atmıştı.

Irkçı taraftarlar, Salah'a "bombacı" diyerek Müslümanlara terörist imasında bulunmuştu.
 

 

 

YORUMLAR 18
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu chelsea zaten yahudi takımı, hem de has siyonist alçakların yönettiği yuhudiler. Yöneticisi ve taraftar grubu dünyanın en ırkçı olanları olarak geçiyor. Şu abramovic, hazard ve daha fazlaları hepsinin asılı yahudi.
    Cevapla
  • kamyoncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Masum filistinlilerin ve suriyelilerin ve Iraklıların ve hiroşima ve nagazakide masum sivil demeden insanları katleden üstüne bomba yağdıranlar müslümanlar mıydı ?? Eğer avrupalılar ve Abd'liler ve israilliler bombacı görmek istiyorsa aynaya baksınlar
    Cevapla
  • Mehmet Ağa 5 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde din savaşı var. Her zaman böyle oldu. Hz. Adem'den kıyamete kadar sürecek. Bu Allah'ın isteğidir.
    Cevapla
  • Gudor 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz hiçbir zaman "kokuşmuş medeniyetsizler seviyesi"ne inmeyeceğiz!
    Cevapla
  • Ayazagali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok canim bati boyle birsey demez.hele mısırliysa hic demez..SENİ SEVİYORUM MURSİİİİİİİİİİİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle