Yılın transfer bombası patlıyor! Hazard...

İspanyol basını Real Madrid'in yıllardır kadrosuna katmak istediği öne sürülen Eden Hazard transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti.

Yılın transfer bombası patlıyor! Hazard...
Yılın transfer bombası patlıyor! Hazard...
GİRİŞ 06.04.2019 17:49 GÜNCELLEME 06.04.2019 17:49

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, uzun süredir peşinde olduğu Chelsea oyuncusu Eden Hazard transferinde sona yaklaşıyor. 

 

 

İspanyol Marca gazetesinin iddiasına göre Belçikalı oyuncu ile Real Madrid prensip anlaşmasına varırken, Chelsea ile Real Madrid arasındaki pürüzlerin giderilmesi halinde transfer resmiyet kazanacak. 

Kötü bir sezon geçiren ve son olarak teknik direktörlük görevine Santiago Solari'nin yerine Zinedine Zidane'ı getiren Real Madrid, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya hazırlanıyor. Gareth Bale, Toni Kroos ve Marcelo gibi isimlerin takımdan ayrılması gündemdeyken, Hazard'ın yanı sıra Paul Pogba, N'Golo Kante ve Mauro Icardi gibi isimlerin de Real Madrid'in listesinde olduğu iddia edildi.

 

 

Hazard - Real Madrid birlikteliğine en büyük engel olarak ise Chelsea'nin geçtiğimiz aylarda aldığı iki dönem transfer yasağı. Bu sezon Premier League'de çok iyi bir performans sergileyemeyen ve Şampiyonlar Ligi kotası da tehlikede olan takımın transfer yasağı varken takımının en iyi oyuncusunu satıp satmayacağı konusunda tereddütler yaşadığı iddia edildi. (Ntvspor)