CSKA, Beşiktaş'ın teklifini doğruladı!

Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Everton'da olan Hırvat orta saha oyuncusu Nikola Vlasic için transfer açıklaması geldi.

CSKA, Beşiktaş'ın teklifini doğruladı!
CSKA, Beşiktaş'ın teklifini doğruladı!
GİRİŞ 05.04.2019 15:02 GÜNCELLEME 05.04.2019 15:02

Moskova'ya üs kurdukları Rusya'dan gelen haberlerle ortaya çıkan Beşiktaş'ın scoutlarının geçtiğimiz günler CSKA'nın sahasında Ufa ile 2-2 berabere kaldığı maçı izlediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların CSKA'da kiralık oynayan Everton'ın oyuncusu Nikola Vlasic'i takibe aldığı bildirilerken, flaş bir açıklama geldi.

CSKA AÇIKLADI; "BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

21 yaşındaki Hırvat oyuncu için Beşiktaş'ın gelecek sezon için Everton'a kiralama teklifi götürmeyi düşündüğünün gündem olmasının ardından CSKA Moskova cephesnden açıklama geldi. CSKA Moskova Başkanı Yevgeny Giner, "Nikola Vlasic ile Beşiktaş'ın ilgilendiği bana söylendi. Beşiktaş'ın transfer için bir ilgisi var, daha fazla bir şey söylemem" açıklamasını yaptı.

Orta sahada forma giyen 21 yaşındaki Hırvat oyuncu, bu sezon takımıyla çıktığı 24 maçta 8 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

2017'de Hajduk Split'ten 10.8 milyon euroya gelen Nikola Vlasic, CSKA Moskova'da yeniden kendini bulmuştu. Vlasic, CSKA'da 20 maç 10 numarada, 4 maç da sağ kanatta görev aldı.