Dünya bu kareyi ve Mesut Özil'i konuşuyor!

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, sahada yaptıklarının yanı sıra saha dışında sergilediği bir davranışla dünyanın gündemine oturdu.

GİRİŞ 13.03.2019 20:25 GÜNCELLEME 13.03.2019 22:03
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Kenya'da görev yapan gazeteci Eric Njiru, 9 yaşındaki bir çocuğun fotoğrafını sosyal medyadan Mesut Özil'e '9 Yaşındaki Lawrence Masira kardeşiyle birlikte ailesinin ineklerini otlatmak için sokaklarda geziyordu. Sırtındaki tişörtte ise tanıdık bir isim var' notuyla gönderdi. Kırmızı - beyaz tişörtünün arkasına kalemle '10 numara Özil' yazan çocuğun fotoğrafı kısa sürede gündem oldu. 

 

 

Bu paylaşımı gören Mesut Özil, fotoğrafı gönderen gazeteci vasıtasıyla 9 yaşındaki Lawrence Masira'ya ulaştı ve minik Lawrence Masira ve ailesine forma ile kramponlar gönderdi.

DÜNYADA GÜNDEM 'MESUT ÖZİL'

 

 

Mesut Özil, minik Kenyalıya ulaşan forma ve kramponların fotoğraf ve videolarını paylaşınca ise Twitter ve Instagram'da dünya gündemine girdi. Herkes Mesut'tan büyük övgüyle bahsetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • aziz 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke bir tek forma yerine kitap kalem burs verse daha iyi olurdu dünya eğitim ile kurtuluşa erer gözümüz yok nede olsa kazanıyorlar.
    Cevapla
  • Cengiz ATAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hası.. Seninle gurur duyuyoruz evlat
    Cevapla
  • muzaffer 5 yıl önce Şikayet Et
    mesut kardeş bide top gönderseydin
    Cevapla
  • antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    arsenal forması değil de keşke ay yıldız formanın arkasına özil yazdırıp gönderseydin daha mükemmel olur du. ne de olsa artık alman milli takımında oynamıyorsun bıraktın.
    Cevapla
  • Çalışmak 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Türk insanı böyle giderse bırakın ismini formaya yazmaya gökyüzüne bile ismini yazdıracaktır Allah'ın izni ile o günlere az kaldı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle