Ozan Kabak ilk kez konuştu! 'Fatih Terim...'

Galatasaray'dan devre arasında 12 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, Hannover'e attığı 2 golün ardından Almanya'daki ilk özel röportajını verdi.

Ozan Kabak ilk kez konuştu! 'Fatih Terim...'
Ozan Kabak ilk kez konuştu! 'Fatih Terim...'
GİRİŞ 06.03.2019 19:01 GÜNCELLEME 06.03.2019 19:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Ozan Kabak'ın çok özel sözleri...

 

 

"UNUTULMAZ BİR ANI"

Takım arkadaşlarım benden çok mutlu. Gollerin ardından soyunma odasına gittiğimde bana şakalar yaptılar, alkışladılar ve sonunda unutulmaz bir anı yaşamış oldum. Önümüzdeki maçı büyük bir beklentiyle bekliyorum.

 

 

"HOCAM BENİ DESTEKLEDİ"

"Türkiye'den Avrupa'ya gitme konusunda bir önceliğim vardı. Birçok seçeneğim de oldu ve Galatasaray'daki hocam beni çok destekledi, kararım için destek oldu hep ve buradayım."

"FATİH TERİM BİR BABA"

"Fatih Terim benim için bir baba figürü gibi. Şampiyonlar Ligi'nde bana 18 yaşında güvendi. Maçlarımı takip ettiğini biliyorum, görüşüyoruz. Bayern Münih maçındaki formalarımı istedi ve ona gönderdim."

"BENİ ETKİLEYEN OYUNCULAR VAR"

"Rol modeli olarak birini belirledim demek doğru olmaz, kendi stilimi yaratmaya çalışıyorum. Beni etkileyen oyuncular var, van Dijk ve Varane'ı beğeniyorum."

"KESİNLİKLE KÜMEDE KALACAĞIZ"

"Sadece iki aydır Stuttgart'tayım ve öncelikli hedefim performansımla takımın daha fazla puan toplamasına yardımcı olmak. İyi bir takımız, mücadele ediyoruz ve Bundesliga'da kalacağımıza kesinlikle inanıyorum. Bir sonraki adımım ne olur? Bu soruya cevap veremem, çünkü benim için şu an oldukça uzak."

BAYERN MÜNİH?

"Bayern Münih harika bir takım ve Avrupa'da hangi futbolcu Bayern'de oynamak istemez ki. Çok çalışmak zorundasınız ve yeterince sabırlı olmalısınız"

BECK VE MARIO GOMEZ

Beck ve Mario Gomez ile Türkiye geçmişlerinden dolayı çok fazla konuşuyorum. Özellikle Beck bana çok fazla yardımcı oluyor ve teknik direktörümüzün Almanca söylediklerini hem antrenmanda hem de maç sırasında bana iletiyor.

YORUMLAR 1
  • A.ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    allahim yolunu acik eylesin aman ha aman simarma kendine iyi bak ki her mac a diri cik enerjini sahaya sakla .
    Cevapla