Benitez'den 8-0'lık Beşiktaş yorumu!

Newcastle United Teknik Direktörü Rafa Benitez, Liverpool'un başındayken Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde 8-0 yendikleri maçı değerlendirdi.

Benitez'den 8-0'lık Beşiktaş yorumu!
Benitez'den 8-0'lık Beşiktaş yorumu!
GİRİŞ 26.02.2019 18:06 GÜNCELLEME 26.02.2019 18:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kendisi hakkında yapılan defansif oynatıyor eleştirilerini kabul etmediğini söyleyen Benitez, ''İnsanlar, benim hakkımda defansif oynatıyor diyince çok şaşırıyorum. Benim takımlarım hem iyi savunur hem de iyi hücum eder. Liverpool ile Beşiktaş'ı 8-0 mağlup ettik, Şampiyonlar Ligi'nin en farklı galibiyetini aldık. Yine Liverpool'dayken 8 gün içinde Manchester United'ı 4-1, Madrid'i 4-0 ve Aston Villa'yı 5-0 yendik. Nasıl defansif oluyorum? Önemli olan hem atak hem defans yapabilmek. Bu dengeyi doğru yaparsanız şampiyonluklar geliyor.'' sözlerini kullandı.

 

 

''EN AZ 10 YIL DAHA ÇALIŞACAĞIM''

Geleceği hakkında da konuşan İspanyol teknik adam, ''En az 10 yıl daha teknik direktörlük yapacağım. İngiltere'de daha fazla çalışmak istiyorum. Enerji ve coşkunuz olduğu sürece çalışabilirsiniz.'' dedi.

 

 

Kariyerinde Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid gibi takımları çalıştıran 58 yaşındaki teknik direktör, 2016'dan beri Newcastle United'ın başında yer alıyor. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • ozgur oz 5 yıl önce Şikayet Et
    gundem bjk aglamaya devam
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    adam bjk ye attıkları 8 golü daha unutmamış ulan biz unuttuk sen neden hatılatıyorsun kabuk tutmuş yarayı kanatıyorsun yazık değilmi bjk ye
    Cevapla