G.Saray peşindeydi! Hocası açıkladı

Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Galatasaray'a yazılan Nikola Kalinic hakkında önemli açıklamalar yaptı.

G.Saray peşindeydi! Hocası açıkladı
G.Saray peşindeydi! Hocası açıkladı
GİRİŞ 26.01.2019 10:45 GÜNCELLEME 26.01.2019 11:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Nikola Kalinic'ten övgüyle bahsetti.

 

 

"KALINIC'E GÜVENİYORUM"

Alvaro Morata transferi için yönetilen soruyu yanıtlarken Kalinic hakkında konuşan Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, "Morata ile henüz bir anlaşma yapılmadı. Getafe maçına akıllıca yaklaşmak gerekiyor. Kalinic'e ve ekibimizdeki tüm oyunculara güveniyorum. Kalinic geldiğinden beri hep profesyonelce davrandı. En iyi seviyesine çıkamadı ama iyi çalıştı, fırsatlardan yararlandı. Getafe maçında da sahada olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

İLK GÖRÜŞME OLUMSUZ

360 TV'nin haberine göre; Galatasaray, Kalinic için Atletico Madrid'e teklifte bulundu. İlk görüşme olumsuz geçmesine karşın temasların devam ettiği belirtilmişti.

Sezon başında Milan'dan Atletico Madrid'e transfer olan Nikola Kalinic, bu sezon 18 maçta 4 gol attı ve 1 asist yaptı. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • baris 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupa takimlari enayimide sana iyi oyuncusunu versin terim 2 aydir ayni topculari bahane edip traftari baskan ve yönetime karsi kullanmakta tipki aysal döneminde gsyi satip para icin kovulan bu karektersizi bence cengiz baskanda derhal kovmali yoksa baskan kaybedecek
    Cevapla
  • Gs sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Git Afrika'ya 10 tane forvet al gel dene bir tanesi tutar .zaten kale önünde topa vuracak adam lazim
    Cevapla