Paris Saint Germain neye uğradığını şaşırdı

Guingamp, Fransa Li Kupası'nda Paris Saint Germain'i deplasmanda 2-1 yenip, kupa dışında bırakarak büyük bir sürprize imza attı.

Paris Saint Germain neye uğradığını şaşırdı
Paris Saint Germain neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 10.01.2019 01:31 GÜNCELLEME 10.01.2019 01:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Lig Kupası çeyrek finali büyük bir sürprize sahne oldu. Fransa Ligue 1'in açık ara lideri Paris Saint-Germain, lig sonuncusu Guingamp'a sahasında 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

 

 

Parc des Princes'teki karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. Guingamp, 61. dakikada Marcus Thuram ile penaltı atışından yararlanamadı. 62. dakikada Paris St Germain, Neymar ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 81. dakikasında konuk ekip Yeni N'Gbakoto'nun penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın 90. dakikasında maçın hakemi Benoit Bastien, konuk ekip lehine üçüncü kez penaltı kararı verdi. Penaltı atışında meşin yuvarlağın başına ilk penaltıyı kaçıran Marcus Thuram geçti ve bu kez topu ağlarlar buluşturarak Guingamp'ı 2-1 öne geçirdi. Kalan bölümde beraberlik için rakip kaleye yüklenen PSG, aradığı golü bulamayınca karşılaşma 2-1 konuk ekipbin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla Paris Saint-Germain, Fransa Lig Kupası'na büyük bir sürprizle veda etti. Guingamp ise Strasbourg ve Monaco'nun ardından kupada yarı finale yükselen üçüncü takım oldu.

 

 

Kupada yarı final biletini alan son takım ise Le Havre'yi sahasında 1-0 mağlup eden Bordeaux oldu.

YORUMLAR 1
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    neymar o saçı bırakmayacaktın
    Cevapla