Ayrılığı gündemde olan Mesut Özil kararını verdi!

İsmi Serie A'dan Inter ve Fenerbahçe ile de anılan Mesut Özil, devre arasında Arsenal'den ayrılma düşüncesi olmadığını belirtti.

Ayrılığı gündemde olan Mesut Özil kararını verdi!
Ayrılığı gündemde olan Mesut Özil kararını verdi!
GİRİŞ 01.01.2019 16:04 GÜNCELLEME 01.01.2019 16:06

ESPN'in oyuncunun yakınlarından aldığı bilgiye göre, Unai Emery ile iyi devre geçiremeyen Türk asıllı Alman milli oyuncu, Arsenal'de tekrar formasını geri almak için savaşmaya karar verdi.

 

 

TAKIMIN EN ÇOK PARA KAZANAN OYUNCUSU

Emery'nin kendisini üst üste yedek kulübesinde bırakması ve sonrasında sakatlık geçirmesinin ardından devre arasında kiralık olarak ayrılacağı iddialarının yükseldiği Mesut Özil'in Arsenal ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

Takımın en çok para kazanan ismi olan 30 yaşındaki oyuncu, haftalık 350 bin euroluk kazancıyla birlikte gönderilecek isimlerin de başında gösteriliyor.

TARAFTARLAR GÖNDERİLMESİNE KARŞI DEĞİL

Devre arasında ayrılma ihtimali de olan Mesut Özil ile ilgili yapılan ankette de taraftarlar ikiye bölümmüş durumda... Ada basınında yapılan bir ankette ''Mesut Özil Ocak'ta Arsenal'den ayrılsın mı?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan taraftarların %58'i' Evet' dedi. Ankete katılanların %42'si de Mesut Özil'in Arsenal'de kalması gerektiği yönünde oy kullandı.

Mesut Özil bu sezon 16 maçta 1122 dakika süre aldı ve 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. (Sporx)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL