Kagawa Beşiktaş yolunda! Nagatomo örneği

Dortmund'dan ayrılması beklenen Shinji Kagawa için Japonya'da dikkat çeken yorum gündeme geldi. "Beşiktaş'a gitmeli! Türkiye Kagawa için olumlu olur. Nagatomo G.Saray'a gitti ve parlak günlerine döndü. Futbolcu yalnızca oynadığı zaman seviyesini yükseltebilir. Ne yazık ki Dortmund'da böyle bir şansı kalmadı." denildi.

Kagawa Beşiktaş yolunda! Nagatomo örneği
Kagawa Beşiktaş yolunda! Nagatomo örneği
GİRİŞ 27.12.2018 13:19 GÜNCELLEME 27.12.2018 13:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan ve Ocak ayında ayrılması beklenen Shinji Kagawa, Japon basınına yaptığı açıklamada "Dortmund'da şans bulamıyorum. Bazı günlerde antrenmanlara bile alınmadım. Bence büyük hakaret ama birkaç ayı bu acı ile geçirdim. Hala gelişebileceğimi düşünüyorum ve sadece futbol oynamak istiyorum. Bu nedenle doğru transferi yapmaya odaklandım." diyerek transfer mesajı vermişti.

 

 

Ayrıca 29 yaşındkai futbolcu "İspanya'yı isterim ama isteyen bir kulüp olmazsa, tabii ki bir transfer de olmaz. Ama ben açık fikirliyim. Henüz bir şeye karar vermedim. Katkıda bulunacağım bir takım bulmam benim için en iyi seçim olacak. Kendimi gösterebileceğim, rekabet edebileceğim bir takımda oynamak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"BEŞİKTAŞ'A GİT KAGAWA"

 

 

Kagawa'nın bu açıklamalarından sonra haberde yer verilen değerlendirmede ise şu ifadeler kullanıldı: "Türkiye'den Beşiktaş Kagawa'ya sıcak gözle bakıyor. Bu transfer söylentisi defalarca gündeme geldi. İspanya'yı değil, Türkiye'yi seçmesi daha olumlu olabilir. Aslında Yuto Nagatomo, Türkiye'de Galatasaray'a gitti ve eski ışıltılı günlerine geri döndü. Geçmiş tecrübelere bakılırsa futbolcuların oyun seviyesini yalnızca sürekli oynaması artırıyor. Kagawa, İspanya'ya gitse de oynama ihtimali bir hayli düşük. Her durumda kapsamlı bir analiz yaparak, doğru tercihi yapmalı. Bu, kariyeri için çok önemli." (Akşam)

YORUMLAR 3
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka isteğin var mı ne kadar zekisin onu hiç düşünmemişler.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray almalı bunu...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk gitsin kagawa gelsin.
    Cevapla