Arsenal'den Mesut Özil kararı! Fenerbahçe...

The Times gazetesi, Arsenal'in Mesut Özil'i kiralık gönderme kararı aldığını manşetine taşıdı.

Arsenal'den Mesut Özil kararı! Fenerbahçe...
Arsenal'den Mesut Özil kararı! Fenerbahçe...
GİRİŞ 22.12.2018 11:31 GÜNCELLEME 22.12.2018 11:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İngilizler'in saygın gazetelerinden The Times'ta yer alan haberde; Mesut Özil'in hem taktiksel olarak hem de son dönemdeki performansı nedeniyle Arsenal Menajeri Unai Emery'nin planları arasında yer almadığı ve gönderilme kararı alındığı belirtildi.

Arsenal'in uzun vadeli planları arasında yer almayan Mesut Özil'in ara transfer döneminde kiralık olarak gönderilme kararı alındığı kaydedildi.

"FENERBAHÇE BİR GÜN MUTLAKA OLACAK"

Arsenal ile yeni sözleşme imzalayan ve yıllık maaşı 21.5 milyon Euro olan 30 yaşındaki Mesut Özil'in peşinde Juventus ve Inter gibi İtalyan kulüplerinin de olduğu vurgulandı. Ayrıca, zaman zaman Fenerbahçe ile anılan ve kariyerinde bir gün Fenerbahçe'de oynamak istediğini belirten Mesut Özil için sarı lacivertli kulübün de temasa geçebileceğinin altı çizildi. 

Mesut Özil, bu yılın nisan ayında verdiği bir röportajda, ''Bir çok insan, ailem, arkadaşlarım bana Fenerbahçe hakkında sorular soruyor. Bana sürekli takıma katıl, oraya git diyorlar. Bu şu anda değil ama inşallah bir gün mutlaka olacak'' diyerek sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Bu sezon 11 maçta ilk 11'de forma giyen Mesut Özil'in son olarak Tottenham ile oynanan Lig Kupası maçında kadroya alınmaması dikkat çekmişti. (Sporx)

YORUMLAR 13
  • tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    gelme mesut hatta mümkünse beni de yanına al :)
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    21.5 milyon Euro kaç TL.Eder sen biliyon mu?
    Cevapla
  • CAN BAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki olacak hele bir çapraz bağlar kopsun yaşım 35 e gelsin sonra bi imza parası bide 3 yıllık kontrat yıllık 5 milyon eurodan tabi imza parasıda 5 milyoncuk oynayacak tabi abisi durun hele
    Cevapla
  • Gokhn 5 yıl önce Şikayet Et
    Yillk 20 milyon euro
    Cevapla
  • Fenerbahçe li 5 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşındamı geliceksin mesut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle