'Beşiktaş'tan ayrılan Pepe'yi transfer edin'

Fransız spor yorumcusu ve gazeteci Regis Dupont, Lyon'un Beşiktaş'tan ayrılan Pepe'yi transfer etmesi gerektiğini söyledi.

'Beşiktaş'tan ayrılan Pepe'yi transfer edin'
'Beşiktaş'tan ayrılan Pepe'yi transfer edin'
GİRİŞ 22.12.2018 10:45 GÜNCELLEME 22.12.2018 10:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşkitaş ile yollarını ayıran Portekizli savunma oyuncusu Pepe'nin talipleri her geçen gün artarken, Fransız gazeteci Regis Dupont ilginç bir öneride bulundu.

 

 

Regis Dupont, Lyon'un Pepe gibi bir isme ihtiyacı olduğunu söyerken, bu transferin yapılması konusunda da tavsiye verdi.

Pepe'nin Lyon için çok iyi bir seçim olacağını dile getiren Regis Dupont ''Lyon'un en büyük eksik olduğu nokta savunmanın göbeği. Eğer buraya kaliteli bir oyuncu transfer edilirse, takımın kalitesi de artar. Ben genç bir oyuncu yerine Beşiktaş'tan ayrılan Pepe'nin çok iyi bir seçim olacağını düşünüyorum'' dedi.

 

 

''LYON'DAKİ EKSİKLER PEPE'DE VAR...''

Pepe'nin, Lyon'un eksik olan özelliklere sahip olduğunu söyleyen Regis Dupont ''Pepe 35 yaşında çok tecrübeli bir isim. Real ve Portekiz'de birçok kupa kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynanması gerektiğini biliyor. Lyon'da eksik olan bazı özelliklere sahip, çok tecrübeli, çok agresif ve saygı duyulan bir isim. Soyunma odasına da bir hava katacaktır. Bonservisi elinde olduğu için birçok Avrupa takımının hedefinde olacak'' ifadelerini kullandı. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasaptan et almasınlar bence
    Cevapla