Hollanda Ligi maçları Ülke TV'de!

Futbolseverler ekrana başına. Avrupa’nın en heyecan verici ligleri arasında yer alan Hollanda Eredivisie Ligi maçları 22 Aralık Cumartesi gününden itibaren her hafta canlı yayınlarla Ülke TV’de.

GİRİŞ 19.12.2018 17:09 GÜNCELLEME 19.12.2018 19:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Avrupa futboluna yön veren birçok takımın yer aldığı Hollanda Ligi’nde heyecan veren mücadeleler Ülke TV’de yayınlanacak. Futbolseverler PSV, Ajax, Feyennoord ve AZ Alkmaar gibi Hollanda futbolunun güçlü kulüplerinin şampiyonluk için yarıştığı dev karşılaşmaları Ülke TV’den takip edecek. 

Bu hafta Hollanda Ligi’ni lideri PSV, üst sıralara tırmanmaya çalışan AZ Alkmaar’ı 22 Aralık Cumartesi akşam saat 21:45’te sahasında konuk edecek. Diğer taraftan liderliği PSV’den geri almak isteyen Ajax ise 23 Aralık Pazar günü 14:15’te zorlu Utrecht deplasmanına çıkacak. Pazar gününün diğer mücadelesinde ise Ligin üçüncüsü Feyenoord, saat 16:30’da Ado Den Haag deplasmanında 3 puan için ter dökecek. İlk yarının son maçları bu hafta da nefesleri kesecek.

 

 

Her hafta birbirinden zorlu mücadelelerin yaşandığı, dünyaca ünlü futbolcuların sahne aldığı 121 yıllık futbol kültürüne sahip olan Hollanda Ligi maçları canlı yayınlarla Ülke TV’den yayınlanacak. 

YORUMLAR 8
  • mkeskin 5 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler ülke tv..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden almanya ingiltere fransa lig maçmaları verilir izlerdik artık herşey para olduğu için kanallar hep şifreli güzel olmuş en azındn hollanda ligiyle idare edecz
    Cevapla
  • Yorumsuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok iyi en azında hafta sonları maç seyrederiz maç seyretmeyi unuttuk
    Cevapla
  • laedri 5 yıl önce Şikayet Et
    işte vatandaşı düşünen teve ülke tv.. sen bir harikasın hollanda ligini evlerimize kadar ücretsiz getiriyorsun daha ne olsun.. teşekkürler ülke teve..
    Cevapla
  • Hikmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle