Barcelona, Cengiz Ünder'i takibe aldı

Serie A ekiplerinden AS Roma'da forma giyen Cengiz Ünder, La Liga devi Barcelona'nın gündemine girdi.

Barcelona, Cengiz Ünder'i takibe aldı
Barcelona, Cengiz Ünder'i takibe aldı
GİRİŞ 04.11.2018 16:42 GÜNCELLEME 04.11.2018 16:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Barcelona oyuncu danışmanlarından Ariedo Braida, Fiorentina ile AS Roma'nın karşılaştığı mücadeleyi tribünden takip etti. İtalyan ve İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Ariedo Braida'nın izlediği isimler arasında Cengiz Ünder olduğu da belirtildi.

Braida, 1-1 sona eren Fiorentina - Roma karşılaşmasında 74 dakika sahada kalan Cengiz Ünder'in performansından etkilenirken, İspanyol ekibin Ocak ya da yaz döneminde bir girişimin olabileceği belirtildi.

 

 

Bu sezon Roma formasıyla 12 resmi maçta 3 gol, 5 asistlik performans sergileyen Cengiz Ünder için Roma, 2017 yılında Medipol Başakşehir'e yaklaşık 13,5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

YORUMLAR 12
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    Roma 3. sınıf bir takım değil , şu an bence Roma'da kalmalı, iki sene daha işler böyle yolunda giderse zaten otomatik olarak Barcelona ayarında bir takıma rahatlıkla gider.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Romada kal efsane ol
    Cevapla
  • Yunus Emre Tekeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gitme Roma zaten büyük bir takım. Barcelona Arda ve Rüştü'yü harcadı seni de harcar. Türk fubolculara adeta nefret var.
    Cevapla
  • Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    git ama şimdi değil en az romada 4-5 sene oyna piş öyle git şuan gidersen barcelonada 1 maç kötü oynarsan kadroya giremezsin bu tip takımların kredisi sıfırdır o zaman gözden düşersin bu sefer romanın daha altı takımlarına gidersen ve kaybolursun
    Cevapla
  • keamu 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gider orda da kendisini gösterir. Türk futbolcusu o büyük kulüplerde oynamalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle