El Clasico'da tarihi hezimet!

İspanya La Liga'nın 10. haftasında Barcelona, Nou Camp'ta ağırladığı Real Madrid'i 5-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

El Clasico'da tarihi hezimet!
El Clasico'da tarihi hezimet!
GİRİŞ 28.10.2018 20:33 GÜNCELLEME 28.10.2018 20:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasında Barcelona, sahasında Real Madrid'i 5-1 yendi.

Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi sonrası ilk El Clasico'da Lionel Messi de sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, müsabakayı "Hat-trick" yaparak tamamlayan Luis Suarez, ön plana çıkan isim oldu.



SUAREZ ŞOV YAPTI!

Camp Nou'daki karşılaşmanın 11. dakikasında Philippe Coutinho'nun golüyle ev sahibi takım 1-0 öne geçti.



Maçın 28. dakikada Luis Suarez, Raphael Varane'in müdahalesi sonrası yere düştü. Penaltı vermeyen hakem, itiraz sonrası VAR sistemi ile kararını değiştirdi. 30. dakikada Luis Suarez, penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı Barcelona'nın 2-0 üstünülüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 50. dakikasında Marcelo Vieira, Real Madrid adına farkı 1'e indirdi. 75 ve 83. dakikalarda Luis Suarez'in kaydettiği gollerle skor 4-1'e geldi. 87. dakikada Arturo Vidal, müsabakanın son golünü kaydetti ve karşılaşma 5-1 Barcelona'nın tarihi galibiyeti ile tamamlandı.

Bu sonuçla Barcelona, 21 puana yükselirken, LaLiga'da galibiyet hasreti 4 maça çıkan Real Madrid 14 puanda kaldı.

YORUMLAR 15
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın En İyi Sol Beki Jordi Alba En iyi Pas trafiği Barcelona Real Bireyselik Var.
    Cevapla
  • TheAzxtech 5 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo varken de 5 li skorla mağlubiyet oldu lakin arada şu fark vardı. Real Madrid yeni bir hoca sil baştan yeni bir kadro takım oturmamış halde ve Barcelona'nın en formda olduğu dönemleriydi. Ronaldo takıma yenil katılmıştı ayrıca. Fakat Ronaldo dönemi el clasicolara bakarsa bir çoğunu tek başına taşımıştır. Ayrıca Ronaldo varken Real yenilse bile bu kadar aciz bir şekilde yenilmiyordu. Kısaca Ronaldo yokken daha güçlüyüz, Ronaldo yokken daha iyi takım olduk diyenler şok yaşıyorlar şuan da.
    Cevapla
  • uğraşmasınlar 5 yıl önce Şikayet Et
    real madrid bunları neden yaşıyor. fatih terimi alsınlar işi bitirsinler. fatih hoca gelirse her sene barcelonaya 5 çekerler.
    Cevapla
  • medfun 5 yıl önce Şikayet Et
    2. yarının başında real barçaya top göstermedi. maç 2-1 iken direkten dönen topları ve bir sürü gol pozisyonları var. barçanın da direkten dönen topu var. marcelo sakatllandı ve çıktığı dakika real gol yedi onun kanadından. güzel bir maç seyrettim.
    Cevapla
  • Clasico 5 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gitti Madrid bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle