Cenk Tosun'dan itiraf! 'İlk maçlarda...'

Crystal Palace maçında oyuna sonradan girip attığı golle takımının galibiyetine katkı veren Cenk Tosun, Everton'ın resmi sitesine açıklamalar yaptı.

Cenk Tosun'dan itiraf! 'İlk maçlarda...'
Cenk Tosun'dan itiraf! 'İlk maçlarda...'
GİRİŞ 24.10.2018 12:05 GÜNCELLEME 24.10.2018 12:06

Sezonun ilk 5 maçında ilk 11'de sahaya çıkan Cenk Tosun, Bournemouth maçında Theo Walcott'a Wolverhampton Wanderers mücadelesinde ise Richarlison'a asist yapmıştı.

27 yaşındaki oyuncu ilk 11'de başladığı maçlarda gol bulamasa da iç sahadaki Fulham karşılaşmasında oyuna girdikten sadece 11 dakika sonra skora katkı vermişti.

 

 

Beşiktaş'ta oynarken 142 maçta 64 gol atma başarısı gösteren Cenk ilginç şekilde bu 142 maçın 69'unda sonradan oyuna girmişti.

Everton TV'ye "İşler benim adıma iyi gitmeye başladı. İlk maçlarda daha çok asist yapan oyuncu durumunda olduğum için pozisyona girmekte zorlanıyordum. Son maçlarda ise daha fazla şut çekme ve pozisyona girme şansı yakaladım ki bu da beni mutlu ediyor." şeklinde konuşan milli oyuncu takımın havasının yerinde olduğunu ve her oyuncunun oynamak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

Şu ana kadar Everton formasıyla çıktığı 23 maçta 7 gol atmayı başaran Cenk Tosun, hafta sonu zorlu Old Trafford deplasmanında Manchester United karşısında takımına katkı vermeye çalışacak.

Ligdeki son 3 maçını da kazanan Everton 9 hafta sonunda 15 puanla 8.sırada yer alıyor.

(Ajansspor)