Yunan ekibinin otobüsünde Türkiye'den yazılar

Yunanistan’ın AEK Kulübü, kendisine yeni bir takım otobüsü tahsis etti. İlk olarak bu geceki Şampiyonlar Ligi maçında kullanılacak olan otobüsün üzerindeki yazılar dikkat çekti.

Yunan ekibinin otobüsünde Türkiye'den yazılar
Yunan ekibinin otobüsünde Türkiye'den yazılar
GİRİŞ 23.10.2018 16:43 GÜNCELLEME 23.10.2018 17:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış


Otobüsün yan tarafındaki camın üzerinde AEK harflerinin açılımı olan Athlitiki Enosis Konstantinoupoleos kelimeleri yer aldı.

İstanbul Spor Kulübü şeklinde tercümesi yapılabilen kulübün açık isminin altında Türkiye’den tanıdık yer isimleri yer aldı.

Takım otobüsünün üzerinde Anadolu’dan şehir isimleri yer aldı. İstanbul, Trabzon, Amasya, Tokat, Kayseri, Konya, Akhisar (Manisa), Bandırma (Balıkesir), Çeşme (İzmir), Bergama (İzmir), Efes (İzmir), Trilye (Bursa), Gökçeada (Çanakkale) yazıları yan yana otobüste yer aldı. 



94 yıl önce İstanbul’da kuruldu 

Bundan 94 yıl önce İstanbul’da kurulan ve ardından Atina’ya taşınan sarı-siyahlı kulübün Türkiye’deki kent isimlerini, Anadolu’da eskiden Rum nüfusu barındıran yerler olması nedeniyle takım otobüsüne işlediği belirtildi.  (Milliyet)

 

 

YORUMLAR 28
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu neki birde edipin istanbul şarkısı ve klibi varki bütün özlem ortada
    Cevapla
  • Serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz her daim. Çok bekletmeyin, çünkü Korfu adasından denize girmek, Makedonya, Arnavutluk ve İtalya ile komşu olmak istiyoruz. Hadi deneyin!!! Arkanızda duranların da en az 1 uçak gemisi balık yuvası olacak! Rusya ağzının payını alıp hizaya geldi, sıra onlarda...
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    La zibidi bizde ayak bastığımız yerleri yazsak Almanya'ya kadar yazmamız lazım.
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatçılık yapmaya çalışıyorlar,ama yemezler
    Cevapla
  • yolcu44 5 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk misali....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle