İki efsaneden ilginç diyalog! 'Zavallı Cengiz'

Kariyerini 40 yaşında noktalayan ve 42'nci yaş gününde bir otobiyografi kitabını piyasaya süren Roma'nın efsane kaptanı Francesco Totti ile ondan bayrağı devralan Daniele De Rossi arasında gülüşmelere neden olan, Cengiz Ünder üzerine bir diyalog yaşandı.

İki efsaneden ilginç diyalog! 'Zavallı Cengiz'
İki efsaneden ilginç diyalog! 'Zavallı Cengiz'
GİRİŞ 29.09.2018 11:22 GÜNCELLEME 29.09.2018 20:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü spor gazetecisi Paolo Condo'nun hazırladığı kitabın tanıtımı, önceki akşam Roma'daki tarihi Kolezyum Amfitiyatrosu'nda yapıldı. 

Totti ile yolları kesişmiş olan futbol dünyasından birçok ismin katıldığı etkinlikte, şimdi sarı-kırmızılı kulüpte yönetici olan Totti'ye, "Ayrılırken soyunma odasında neyini bıraktın?" sorusu yöneltildi. 

 

 

Totti'nin, "Her şeyi aldım, çoraplarımı bile. Orada bir şey bırakmadım," diyerek katılımcıları güldürmesi üzerine gazeteci Condo, "Bu kitabı hazırlarken Roma'nın soyunma odasına da gittim. Totti'nin oradaki koltuğunu kim almış, biliyor musunuz? Zavallı Cengiz Ünder! İtalyanca konuşamıyor ve bunun sorumluluğunun da farkında değil" dedi. 

Totti'nin de buna karşılık, "Ama onun fotoğrafını kaldırdığınızda altında benimki duruyor hâlâ" demesi de gülüşmelere neden oldu.

Bunun üzerine De Rossi'nin, "Cengiz hazır ha, hazır ona göre" diyerek onun Totti'nin yerini alabileceğini ima etmesi dikkat çekti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim değerli kardeşimiz Cengiz Ünder futbolcu kardeşlerine ve arkadaşlarına zavallı kelimesini kullanacak kadar basit karakterli insan değildir.
    Cevapla
  • aptalsın 5 yıl önce Şikayet Et
    cengiz kullanmıyor zaten cengiz hakkında zavallı demişler kardeş
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence de italyanca konuşmasın. ama böyle devam etsin. gurur duyuyoruz. helal olsun sana cengiz.
    Cevapla