Yok artık Real Madrid! 575 milyon euro...

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, kulübün 92.000 üyesine alınacak dev kredi için kongre çağrısı yaptığı ve onay isteyeceği belirtildi.

Yok artık Real Madrid! 575 milyon euro...
Yok artık Real Madrid! 575 milyon euro...
GİRİŞ 08.09.2018 16:29 GÜNCELLEME 08.09.2018 16:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Marca'da yer alan haberde; Santiago Bernabeu'nun dış cephesi ve tüm iç dizaynı için yenileme çalışaması başlatmak isteyen ve başkan seçilirken en önemli vaatlerden birini hayata geçirmeyi hedefleyen Florentino Perez'in, 35 yıl geri ödemeli olarak toplam 575 milyon Euro kredi çekmek için izin isteyeceği verildi.

Real Madrid'den üyelerin telefonlarına bırakılan sesli mesajda, "En fazla 575 milyon Euro ve en çok 35 yıl geri ödemeli olarak Santiago Bernabeu'nun yeniden modellenmesi için kredi çekilecektir. Bunun için 23 Eylül'de olağanüstü bir kongre yapılacaktır." denildi.

 

 

23 Eylül'de olağanüstü kongre için toplanacak olan 92 bin Real Madrid üyesinin 3'te 2'sinin oy vermesi durumunda Florentino Perez, 575 milyon Euro'luk krediyi çekecek ve Bernabeu'nun yenilenmesine başlanacak.

FLORENTINO PEREZ'İN EN BÜYÜK TUTKUSU

İspanya'nın en büyük inşaat mühendislerinden biri olan ve ACS şirketinin sahibi olan Florenino Perez, bu alanda ülkesinin en önemli insanlarından biri olarak kabul ediliyor. 2008'de, "21. yüzyılın en harika stadyumu olacak." dediği yeni Bernabeu için 10 yıldır mücadele ediyor.

10 yıl içerisinde çeşitli bürokratik engelleri aşmaya çalışan Perez, geçtiğimiz yıl International Petroleum Investment Company (IPIC) ile 400 milyon Euro'luk stadyum isim sponsorluğu için de görüşme yapmış ancak anlaşmaya varamamıştı.

YORUMLAR 3
  • TheAzxtech 5 yıl önce Şikayet Et
    En çok 35 diyon da bunun birde geri ödemesi var kaç katını geri ödiceksin. Onun yerine gelirlerle bu iş tamamlanabilir. Adidas'ın sözleşmesine bitmesine az kaldı Adidas'a isim hakkı konusunda talep yapılırsa direk kabul eder reklam için. Bu daha mantıklı.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz duymasin
    Cevapla
  • sisatci 5 yıl önce Şikayet Et
    yik yenisi yap o kadar paraya tamir mi olur
    Cevapla