Van Persie yine attı! Müthiş başlangıç

Feyenoord, Eredivisie'nin 4. haftasında konuk ettiği NAC Breda'yı 4-2 yendi. Fenerbahçeli eski futbolcu Van Persie maçta 2 gol kaydetti.

Van Persie yine attı! Müthiş başlangıç
Van Persie yine attı! Müthiş başlangıç
GİRİŞ 02.09.2018 19:43 GÜNCELLEME 02.09.2018 19:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Feyenoord, Eredivisie'nin 4. haftasında taraftarı önünde NAC Breda'yı konuk etti. Van Persie'nin iki gol attığı maçta Feyenoord, rakibini 4-2 mağlup etti.

Feyenoord'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada ve 72. dakikada Robin van Persie, 62. dakikada kendi kalesine Benjamin van Leer, 79. dakikada Tonny Vilhena kaydetti. NAC Breda'nın gollerini 34. dakikada penaltıdan Gianluca Nijholt, 81. dakikada Mitchell te Vrede attı.

 

 

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Van Persie, 4 maçta 4 gol 1 asist rakamlarına ulaştı.

Bu galibiyetin ardından Feyenoord puanını 9'a çıkarırken NAC Breda 3 puanda kaldı.

Feyenoord ligin 5. haftasında deplasmanda AZ Alkmaar ile oynayacak. NAC Breda ise 5. haftada Fortuna Sittartd ile karşılaşacak.

YORUMLAR 9
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar fenerbahcenin sistemi ve oyun tarzini feyenoordun sistemi ve oyun tarziyla karistirmayin. Turk kuluplerimizin yptigi hata futbolcu begenip satin aldigi zaman begendigi futbolcuyu Turkiyeye getirdikten sonra teknik direktorler oyuncularin genleriyle oynuyor. Yapnayin!
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç birşey değil şu yabancı futbolcuların Türkiye de vergi ödememesi çok zoruma gidiyor
    Cevapla
  • aliyar 5 yıl önce Şikayet Et
    burada yatti diyen arkadaslara: Van Persie gibi adami yedek yapip kulubeye civileyenlerin hic mi kabahati yok. Takiminda Van persie varsa onun uzerine takim kurulur. burada yatmayla alakasi yok.Kimse demiyor ki FB yildiz ogutme makinasi.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabancılar ne kadar sahtekar adamlar. Herif utanmadan arlanmadan 6 milyon Avro aldı ve yan gelip yattı. Haram olsun, yıldızmış, iş ahlakı olmayan şarlatanın yıldızlığından ne olur?
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadan gelen oyuncular ve teknikdirektorler turkiyeye tatile geliyor. Cani Sıkılınca kendini kovdurmak icin elinden geleni yapip tazminatini alip gidiyor. Basin ve millet olarak avrupali oyunculara verdigimiz degerin ceyregini yerli oyunculara versek keskem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle