Ronaldo'ya şok! Yılın en iyisi Modric!

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modris, Ronaldo ve Salah'ı geçerek UEFA Yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Ronaldo'ya şok! Yılın en iyisi Modric!
Ronaldo'ya şok! Yılın en iyisi Modric!
GİRİŞ 30.08.2018 20:50 GÜNCELLEME 30.08.2018 20:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekiminin ardından, Real Madrid'den Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Luka Modric ile Liverpool'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah'ın aday gösterildiği ödül, sahibini buldu. 

UEFA'ya üye 55 ülkeden gazetecilerin ve 2017-2018 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi gruplarındaki takımların başında yer alan 80 teknik direktörün katıldığı oylama sonrasında rakiplerini geride bırakan Modric, Avrupa'da 2017-2018 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

 

 

2012 yılından bu yana formasını giydiği Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4, ligde de 1 kez şampiyonluk sevinci yaşayan 32 yaşındaki Modric, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile final oynama başarısı gösterdi. 

Öte yandan, UEFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonunun en iyi kalecisi Real Madrid'den Keylor Navas, en iyi defansı Real Madrid'den Sergio Ramos, en iyi orta sahası aynı takımdan Luka Modric ve en iyi forveti Cristiano Ronaldo olarak açıklandı.

YORUMLAR 15
  • Aydinn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo tartışmasız geçen yılın en iyisiydi. Ama siuonizme boyunca egmeyince Adamı yılın futbolcusu secmiyorlar ışte,kahrolasicalar her yeri zaptetmisler
    Cevapla
  • ne yaani 5 yıl önce Şikayet Et
    biri müslüman peygamberimizin ismini taşıyor digeri müslümanlara birçok müslümandan daha cok yardım ediyor. ben modric i küçümsemeyom tabiki de iyi futbolcu ama yılın futbolcusu olacak kadar değil.
    Cevapla
  • Bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Modric iyi futbolcu yalnız ödüle layık olacak birisi değil. Hele ki diğer futbolcular Ronaldo ve Salah iken. Bu oylamada şike var.
    Cevapla
  • lisanslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet forvet olmayan birine bu ödülü verdiler. Kim ne derse desin Modriç sonuna kadar hakediyor. Modric'i takımdan çıkar hırvat takımı dünya kupasında ilk turda elenirdi. Bazı topçular vardır ki takımdaki diğer topçulara güven verir, cesaret verir. Modriç öyle biri. Aynı zamanda takımın beyni.
    Cevapla
  • clk_gngr 5 yıl önce Şikayet Et
    her yil her yil ayni kisiye verilmeside sacma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle