3 büyüklere müjde! Nuri Şahin ve Kagawa...

Borussia Dortmund, Favre'nin kadroda düşünmediği Kagawa ve Nuri Şahin'i transfer dönemi bitmeden elden çıkarmaya karar verdi.

3 büyüklere müjde! Nuri Şahin ve Kagawa...
3 büyüklere müjde! Nuri Şahin ve Kagawa...
GİRİŞ 27.08.2018 17:05 GÜNCELLEME 27.08.2018 17:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Borussia Dortmund'un RB Leipzig ile oynadığı lig maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Nuri Şahin ve Shingi Kagawa'yı satması bekleniyor.

Alman basınında yer alan haberde Borussia Dortmund Teknik Direktörü Lucien Favre'nin, kadrosunda düşünmediği Kagawa ve Nuri'nin transfer dönemi bitmeden takımdan ayrılacağı belirtildi. Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Axel Witsel, Mario Götze, Jadon Sancho gibi isimlerin gerisinde kaldıkları için Nuri ve Kagawa'nın satılması bekleniyor.

 

 

Kagawa için hem Galatasaray, Fenerbahçe ve Belşiktaş hem de Sevilla ve Marsilya'nın ilgisi bulunuyor. Nuri Şahin'in de adı son dönemde Fenerbahçe ile anılmıştı.

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala iki yıldız oyuncunun geleceğinin kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor. (Sporx)

YORUMLAR 8
  • fiko 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarı yarın başlar COME ON kagawa COME ON nuri demeye. bunlar ölmüş bunları alan takımın iyi bir helva kavurup dağıtması gerek.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    kagawa beşiktaşa ilaç olur
    Cevapla
  • Haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Fener...Al bunları işte.
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar daha futbol oynuyor mu
    Cevapla
  • Turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Nuri yeni bir hamit vakası olur tr de iş yapmaz .. kagawa kime gelirse gelsin form tutarsa ofansif performans olarak sınıf atlatır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle