Başakşehir uzatmalarda yıkıldı! Veda...

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Başakşehir, 0-0'ın rövanşında Burnley'e uzatmalar sonucu 1-0 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

Başakşehir uzatmalarda yıkıldı! Veda...
Başakşehir uzatmalarda yıkıldı! Veda...
GİRİŞ 17.08.2018 00:21 GÜNCELLEME 17.08.2018 00:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İngiltere'de oynanan maçın normal süresi İstanbul'daki gibi golsüz sonuçlandı. Uzatmanın ilk devresinde sahneye çıkan Jack Cork 97. dakikada ağları sarsarak Burnley'e turu getiren golü kaydetti.

Başakşehir'i eleyen Burnley'nin play-off turundaki rakibi, Luzern'i 4-0 ve 3-1'lik iki maç sonucu saf dışı bırakan Olympiakos oldu.

 

Stat: Turf Moor 

Hakemler: Istvan Kovacs, Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene (Romanya)

Burnley: Joe Hart, Bardsley, Gibson, Long, Taylor, Westwood (Dk. 82 Cork), Lennon (Dk. 58 Gudmundsson), Hendrick, Ward, Barnes (Dk. 120+2 Tarkowski), Vokes (Dk. 82 Wood) 

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir (Dk. 92 Gökhan İnler), Emre Belözoğlu, Visca, İrfan Can Kahveci (Dk. 108 Jojic), Kerim Frei (Dk. 102 Napoleoni), Bajic (Dk. 66 Adebayor)

Gol: Dk. 97 Cork (Burnley)

Sarı kartlar: Dk. 39 İrfan Can Kahveci, Dk. 117 Gökhan İnler (Medipol Başakşehir), Dk. 40 Long, Dk. 102 Gibson, Dk. 116 Ward (Burnley)

YORUMLAR 29
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kafası sadece süper ligin büyük maçlarında.. Dertleri, tasaları süper ligde şampiyon olmak.. Bu kafayla bu kadar olur ancak..
    Cevapla
  • şule 5 yıl önce Şikayet Et
    her geçen gün insanların antipatisi artıyor başakşehire karşı. Geçen senede aynısını yaptı, lige asılıp avrupada kedi misali yokları oynadı. Zorla taraftar da olmuyor, kapatın hocam klübü. Yada devredin köklü bir istanbul takımına vs..
    Cevapla
  • ben de haklıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl gruplara kaldı da ne oldu? Bütün maçlara yedek kadroyla çıktı ve lige öncelik verdi. Rahatlıkla çıkacağı gruptan elendi . Bu sene de farklı olmazdı. Adamlar ligde şampiyonluk istiyor. Onlar için Avrupa hikaye.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Turk futbolu bitmistir besiktas fener gs basaksehir yababci oyunculara verdi deger. Borclanmasida kabus gibi. Bu kafayla tahta kale liginde oynasinalr
    Cevapla
  • Hanzala 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş Başakşehire bu iş Türkiye ligine benzemez Fenerbahçe İle Dondurmasına maç yaparsınız artık
    Cevapla
  • 10 milyon euro 5 yıl önce Şikayet Et
    gazozuna yaparlar belki :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle