İngiltere'den Milli yıldıza 25 milyon euro!

Harry Maguire'yi Manchester United'a satmaya hazırlanan Leicester'ın, Çağlar Söyüncü transferi için Freiburg'a 25 milyon euro teklif ettiği ve taraflar arasında anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı belirtildi.

İngiltere'den Milli yıldıza 25 milyon euro!
İngiltere'den Milli yıldıza 25 milyon euro!
GİRİŞ 08.08.2018 11:33 GÜNCELLEME 08.08.2018 14:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Altınordu'dan transfer olduğu Almanya Bundesliga ekibi Freiburg'da başarılı bir performans sergileyen Türk stoper Çağlar Söyüncü, İngiltere Premier League ekiplerinden Leicester City'ye transfer olmak üzere.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Leicester City ile Freiburg başarılı oyuncunun transferi konusunda 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.İsmi daha önce Arsenal ile de anılan milli stoperin bugün sağlık kontrolünden geçirileceği öne sürüldü.

Leicester City, 2015/16 sezonunda Premier League şampiyonu olarak futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birisine imza atmıştı. Altınordu, gerçekleşmesi halinde bu transferden yüzde 25 pay alacak. 

Oyuncunun menajeri Leicester City'nin ilgisini doğrularken,  görüşmelerin sonuçlanması halinde açıklama yapılacağını belirtti.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru: "Oyuncumuzun transferi ile ilgili Leicester City ile görüşmelerimiz devam etmekte olup, görüşmeler sonuçlandığında açıklama yapacağız. Tarafımız dışında yayınlanan haberleri dikkate almayınız" sözlerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • uaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    çağlar kim ki
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Caglar dunya kupasina katilmadi 25 milyon helal olsun pazarliyanlara. Vida final oynadi elde patladi kimse almiyor. Demekki az laf yapacak fikret.
    Cevapla
  • sessiz 5 yıl önce Şikayet Et
    resimdeki 25 milyon euroyu bulunuz
    Cevapla
  • sessiz 5 yıl önce Şikayet Et
    resimdeki 25 milyon euro yu bulun .
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    altınordu yaşadı valla, %25 iyi para yapar
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    6.250.000 Euro. Altınordu’ya çok büyük katkı sağlar bu para, hem transfer açısından hem de altyapıya yatırım yaparlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle