Avrupa'yı sallayan takas! Juventus ve Milan

İtalya Ligi'nde Milan ve Juventus arasında önemli transferler gerçekleşti. Milan, Juventus'tan Gonzalo Higuain'i kadrosuna kattı. Juventus ise geçen sezon Milan'a sattığı Leonardo Bonucci'yi geri aldı.

Avrupa'yı sallayan takas! Juventus ve Milan
Avrupa'yı sallayan takas! Juventus ve Milan
GİRİŞ 02.08.2018 15:35 GÜNCELLEME 02.08.2018 22:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan, Juventus'un Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Milan'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan paylaşımda, 30 yaşındaki futbolcunun kulüp formasıyla sağlık kontrolünden geçirildiği fotoğraflar yer aldı.

Juventus ise internet sitesinden yaptığı açıklamada, Milan'da forma giyen eski futbolcusu Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattığını ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçirildiğini duyurdu.

Arjantinli santrafor Gonzalo Higuain, iki yıl önce Napoli'den Juventus'a 90 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. İtalyan savunmacı Bonucci ise geçen sezon Juventus'tan Milan'a 42 milyon avro karşılığında geçmişti

YORUMLAR 5
  • aliosman 5 yıl önce Şikayet Et
    milan baskani galatsaraydan yardim istedi UEFA da nasil bi yol izlediniz bizede yardimci olurmusunuz gibisinden baskanda bunlarin isini halletti cezalarini kaldirdi UEFA .. buda bi GSvizyonu :)
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurlara bakınca. 3 büyük kulüp de batmanın eşiğinde. Gelirleri TL giderleri Euro . Euro nereden baksan %50 değer kazandı. Fakat gelirler %50 artmadı. Taraftar hala olayın vahametini anlamadı. Deniz bitti. Ama taraftar hala ünlü bir oyuncu bekliyor. Bu tür haberleri de beğeniyor. Azıcık işin matematiğine bakın. Bu faiz giderleri ve kur artışı ile bu kulüplerin bu borçları ödemesi çok zor. Batan kulüplere yenisinin eklenmesi an meselesi. Taraftar bu batışa çanak tutuyor. Sahiplenmesi gereken ve tasarruf istemesi gerekenler israf istiyor. Yorgan kısa vucüt açıkta . Kış geliyor.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Andre Silva gelcek o zaman
    Cevapla
  • Enisbjk1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
  • mahon 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar dünyanın parasını harcadı ceza aldı CAS geri kaldırdı hemde 3 yıl. hala harcamaya dsvam ediyor. ama türk takımlarına gelince hemen ceza. ne çok düşmanımız var ya
    Cevapla