'Mesut Türk olduğu için eleştirilmedi'

Bayern Münih CEO'su Karl Heinz Rummenigge, Mesut Özil ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Rummenigge, Mesut Türk olduğunu için eleştirilmediğini söyledi.

'Mesut Türk olduğu için eleştirilmedi'
'Mesut Türk olduğu için eleştirilmedi'
GİRİŞ 01.08.2018 00:55 GÜNCELLEME 01.08.2018 00:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bayern Münih CEO'su Karl Heinz Rummenigge, geçtiğimiz günlerde yapılan sert eleştirilerin ardından Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil hakkında konuştu.

Alman futbounun önde gelen isimlerinden olan Bayern Münih CEO'su Karl Heinz Rummenigge, Mesut Özil'in Türk kökeni nedeniyle eleştirilmediğini söylerken, yıldız ismin menajerlerine tepki gösterdi.

 

 

Alman basınının konuyla ilgili sorularına kısa bir yanıt veren Rummenigge, ''Mesut Özil, Türk kökenli olduğu için eleştirilmiyor. Bu menajerlerinin anlattığı bir masal. Günümüzde danışmanlar ve menajerler, futbolculardan daha fazla konuşuyor. Bu beni çok sinirlendiren bir durum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamanın kendisi gerçeği ortaya koyuyor. Türk olduğu için eleştirilmediyse Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirmesini neden eleştirdiniz bu neden zorunuza gidiyor. İşte açık olarak belli ki adaletsizsiniz taraf tutuyorsunuz Hırvat oyuncu hırvat cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirse hiç problem olmazdı bunlara .
    Cevapla
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    eleştiriler Türk olduğu için yapılmadı diyelim, peki ne için yapıldı bari onu da açıklasaydın
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kamuoyuna şirin görünmek için yapılan ırkçılığı yok görüyor. Bizde seni adam sanırdık.
    Cevapla
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki M. Özil e gelen eleştirileri kendisi okudu. Yoksa kendisimi yazdı
    Cevapla
  • sadi 5 yıl önce Şikayet Et
    yapma yaa turk oldugu icin degil de.. onun icin mi turklere bu kadar saldirilar oluyor, oluyor kundaklaniyor, dernekleri atese veriliyor, ayrimciligia maruz birakiliyor , dillerini konusmamalari icin baskiya ugruyorlar, turk okullari kapatilmaya calisiliyor daha da sayayim mi? .. sen ne anlatiyon be adam !!? yasadigin ulke den haberin yok demekki ! tabi turk ve musluman oldugu icin.. !
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberi olmaz olurmu hiç. İşine gelmedimi demogoji yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle