Mesut için skandal sözler! 'Korkakça...'

Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt'un Sportif Direktörü Fredi Bobic, Mesut Özil'i korkaklıkla suçladı.

Mesut için skandal sözler! 'Korkakça...'
Mesut için skandal sözler! 'Korkakça...'
GİRİŞ 29.07.2018 17:00 GÜNCELLEME 29.07.2018 18:00
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yaşadığı ırkçılık nedeniyle Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil için Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un Sportif Direktörü Fredi Bobic'ten ağır suçlamalar geldi.

''KORKAKÇA AÇIKLAMA YAPTI''

 

 

''Kazanınca Alman, kaybedince göçmen oluyorum'' diyen Mesut Özil hakkında konuşan Bobic, ''Özil, korkakça bir açıklama yaptı. Söylediği ırkçılık sözlerinin gerçeklikle hiç alakası yok. Başka bir yerde, televizyonda röportaj yapabilirdi. Futbolcular adam olup ayağa kalkmalı.'' sözlerini kullandı.

''SORUMLULUKLARINI BİLMELİ''

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf için Almanya'da tepki gösteren isimler arasına dahil olan Bobic, ''18-19 yaşındaki bir futbolcu bunu yapsa anlayışla karşılayabilirim ama uzun zamandır futbolun içinde olan, 29 yaşındaki Dünya Kupası şampiyonluğu olan birisi sorumluluklarını bilmeli.'' dedi. (Sporx)

YORUMLAR 29
  • AlmanyadaFikir.? 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani Avrupada bilhassa Almanyada ifade özgürlüğü vardı.!? Almanları Belli Basın yönlendirir. Belli Basın gibi düşündügün kadar Fikir Hürriyetin vardır. Almanya İnsanları işci olarak aldıysa Düşüncelerinide gasp etmeye Hakları yok. İnsanlar kominizm döneminde bile bu kadar baskı altında degillerdi. Şimdi herkes Fişleniniyor. Polise olagan üstü yetki veriliyor. Bumu Almanyadaki Demokrasi.!?
    Cevapla
  • Abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada Düşünce özürğürlüğü yoktur.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Korkmamak eldemi göze batarsan basin beladan kutulmaz devlet daireleri birbirlerine talimat veriyor ne ev tutabililirsin ne is bulabilirsin arabana zarar verirler polis islem yapmaz yandin ülkeyi terk et daha iyi avukat bile islem yapmiyor yalan mi Verfassungsschutz telefon karti bile alamazsin mesajlarim okunuyor bakalim ne olacak Allah yabancilari korusun kimsemiz yok
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl korkaklık uzaktan hakaret edenlere denir.
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dangalakta göçmen ama Alman yağdancisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle