Çağlar için resmi açıklama! Arsenal...

Çağlar Söyüncü'ye Arsenal'den teklif geldiğin dair çıkan haberleri Freiburg Sportif Direktörü Klemens Hartenbach ve teknik direktör Christian Streich yalanladı.

Çağlar için resmi açıklama! Arsenal...
Çağlar için resmi açıklama! Arsenal...
GİRİŞ 29.07.2018 14:16 GÜNCELLEME 29.07.2018 14:30

Bild'e konuşan Streich, "Çağlar Söyüncü, ana planlarımızın içinde yer alıyor. Her şey bir yana, Çağlar Söyüncü için bu sezon masaya bile oturmayız." ifadelerini kullandı.

Sportif direktör Hartebanch ise, Bild'e verdiği demeçte, "Arsenal, Çağlar için bize bir teklif sunmadı. Çağlar Söyüncü ile gelecek sezon yolumuza devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

 

 

Hartenbach, Çağlar Söyüncü'nün lif yırtığı sakatlığıyla ilgili olarak da, "Ne yazık ki sezon başı hazırlıklarını kaçırmak zorunda kaldı. 3 ya da 4 hafta sahalardan uzak kalmasını bekliyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

2016 yazında 2.65 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Altınordu'dan Freiburg'a transfer olan 22 yaşındaki Milli stoper Çağlar Söyüncü, Bundesliga'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına takılmıştı.

"ARSENAL'DEN BİRKAÇ YETKİLİ İLGİLENDİKLERİNİ SÖYLEDİ"

Arsenal'in yeni teknik direktörü Unai Emery'nin radarında olan genç savunma oyuncusunun yeni sezonda defans hattını güçlendirmek isteyen İngiliz ekibine transfer olabileceği ciddiyetini koruyor. Konuyla açıklamalarda bulunan Çağlar'ın menajeri Mustafa Doğru, "Arsenal bize henüz resmi bir teklif ile gelmedi. Arsenal'den birkaç yetkili bize ilgilerini belirtti ama şu anda pazarlık bile yapmadık." dedi.

Açıklamalarına devam eden Mustafa Doğru "Freiburg'a açık bir şekilde bu yaz Çağlar'ın transfer olmak istediğini belirttim. Freiburg da iyi bir fiyat ödenmesi halinde transfer olmasına sıcak bakıyor. Premier Lig'de oynamak çoğu futbolcunun hedefidir." şeklinde konuştu.