Cengiz Ünder'den Mohamed Salah yorumu!

Roma'da forma giyen milli yıldızımız Cengiz Ünder, sezon öncesinde özel bir röportaj verdi ve bu sezon daha büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Cengiz Ünder'den Mohamed Salah yorumu!
Cengiz Ünder'den Mohamed Salah yorumu!
GİRİŞ 17.07.2018 20:16 GÜNCELLEME 17.07.2018 20:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cengiz, Roma'da ki geleceğine ilişkin yaptığı açıklamada lige alıştığını ve gelecek sezonun daha iyi olacağını belirtirken, ''Geldiğim ilk senede bunu başarmak gurur verici. Bu senenin daha iyi olması lazım ki ilk senem hatırlansın. Geçen sene 8 gol attım, bu sene üstüne çıkmam lazım. Bu sene iyi işler yapacağıma inanıyorum, lige alıştım.'' dedi.

Geçtiğimiz sezonun oldukça iyi geçtiğini dile getiren Milli yıldız, ''Verona maçına kadar golüm yoktu. O maçtan önce 4-5 röportaj yapmıştım ve ilk golü attıktan sonra gerisi gelecektir demiştim. Sonra atmaya devam ettim. Benim için güzel geçti, her hafta gol atıyordum. Bu sene inşallah daha iyisini yapacağım.'' ifadelerini kullandı. 

 

 

SALAH - CENGİZ KIYASI

Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah ile benzetilmesine ilişkin konuşan Cengiz, ''Salah ile kendimi kıyaslamak yanlış olur. İnanılmaz bir oyuncu. Aynı sahadayken onu durdurmak imkansızdı. Onun yerine gelmem gurur verici bir şey. O da iyi performans sergiledi ve gitti. Ben de umarım ileride onun gibi büyük bir futbolcu olurum. Salah daha hızlı, ben de hızlıyım ama o daha hızlı.'' dedi.

Roma'ya alışma sürecindeki en önemli etmenin teknik direktör Eusebio Di Francesco olduğunu belirten 21 yaşındaki yıldız, ''Performansımın en büyük sebeplerinden biri hocam. Bana güvendi ve oynattı. İlk golüm önemliydi. Bir de Shakhtar Donetsk maçı. İki gol önemliydi. Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde ilk gollerimdi.'' dedi. 

''EMRE BELÖZOĞLU İLE OYNADIĞIM İÇİN ŞANSLIYIM''

Roma'ya transfer olmadan önce Başakşehir'de ki ''ağabeyi'' Emre Belözoğlu'ndan övgüyle bahseden milli yıldız, ''Emre abinin son zamanlarında onunla oynadığım için çok şanslıyım. Bence çok büyük bir oyuncu, müthiş bir oyuncu. Avrupa'da 32 yaşına kadar oynayabileceğini düşünüyorum. Büyük oyuncularla burada da oynadım ama onun gibi oyuncuyu nadir gördüm. Bana hep tavsiyeler verdi. Her zaman beslenmene, yemene içmene dikkat et, daha büyük yerlere geleceğine inanıyorum diyor. Telefonda da sürekli konuşuyoruz, bana sürekli tavsiye veriyor.'' dedi ve sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR 5
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcu Emre
    Cevapla
  • Sarı Çizmeli 5 yıl önce Şikayet Et
    emre mi? uzak dur derim...
    Cevapla
  • gor 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke emre değilde başka birini bulsan
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan
    Cevapla
  • mas 5 yıl önce Şikayet Et
    tevazun seni yücelere ulastirsin engin adam
    Cevapla