Galatasaray'da oynamak için haber gönderdi!

Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Luis Neto, stoper arayışında olan Galatasaray'a haber göndererek, gelmek istediğini belirtti.

Galatasaray'da oynamak için haber gönderdi!
Galatasaray'da oynamak için haber gönderdi!
GİRİŞ 14.07.2018 11:25 GÜNCELLEME 14.07.2018 11:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Maicon'un inişli çıkışlı performansı, Koray Günter'in transferi ve Denayer'in belirsiz durumu Aslan'ı stoper arayışına itiyor. Transfer arayışlarına hızla devam eden Galatasaray'a, geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak tamamlayan ve Zenit'e geri dönen Neto'dan mesaj geldi.

Zenit'ten gerekli sözleri alan Portekizli oyuncu, tüm masraflarının karşılanması halinde kiralama bedeli olmadan sarı-kırmızılı takımda oynayabileceğini iletti.

G.Saray'ın bu teklife hemen yanıt vermeyip düşünmeye başladığı belirtildi. 30 yaşındaki Portekizli stoper, geçen sezon 16 maçta Fenerbahçe forması giymişti. (Fotomaç)

YORUMLAR 6
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    neto gel tek kale maç yapalım,
    Cevapla
  • Kozmonot 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitte gs de kendi kalene at
    Cevapla
  • Bir umut 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesele GS değil arkadaş. Anlamadın mı? :) Şampiyonlar ligi aşkına.
    Cevapla
  • anadoluSelçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    ah canıım sanırsın bjk gibi futbol oynuyorlarda avrupayı unuttunuz be yav sizin şuanda şamp.liginde bulgar romen yada azeri takımından ne farkınız var 4 torbadan kuraya gireceksin en iyi ihtimallende 3 cü olup uefaya devam edersin durum bu
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Neto sen daha Neustadter'i kesemedin bizde.Seni neden transfer etsin adamlar.Bir Galatasaraylı yetkili yoruma denk gelirse gitsin genç oyuncu alsınlar.30'lu yaşlarda memlekette yeterince futbolcu var.
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe onu alarak büyük b,ir hata yaptı. Aynı hatayı Galatasaray neden yapsın ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle