Fellaini sürprizi! İmza an meselesi

Son dönemde ismi Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Marouane Fellaini, kulübü Manchester United ile sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Fellaini sürprizi! İmza an meselesi
Fellaini sürprizi! İmza an meselesi
GİRİŞ 28.06.2018 11:45 GÜNCELLEME 28.06.2018 11:46

ESPN'in kendi kaynaklarına dayandırdığı haberlerine göre, Manchester United ile  sözleşmesi sona eren ve bu hafta sonu geleceğine ilişkin kararını açıklaması beklenen Belçikalı futbolcu, kırmızı şeytanlarla yeni kontrat konusunda uzlaşma noktasına geldi.

Daha önce Manchester United'ın sözleşmesini bir yıl uzatmayı teklif ettiği 30 yaşındaki Fellaini, kariyerinin bu aşamasında bir yılı opsiyonluk üç yıllık kontrat istediğini ileri sürerek bu teklifi reddetmişti. ESPN'in haberinde, iki tarafın kontrat süresi konusunda bir orta yol bulduğu kaydedildi.

 

 

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, sezon içinde yaptığı açıklamalarda Belçikalı orta saha oyuncusunun takım kalmasını istediğini sıklıkla ifade etmişti.

2013 yılında Everton'dan 27.5 milyon sterlin karşılığında transfer edilen Marouane Fellaini ile AC Milan, Paris Saint-Germain, Arsenal ve Marsilya'nın da ilgilendiği iddia
ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL