Menajeri açıkladı! Çağlar'ı isteyen kulüpler...

Freiburg'ta forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün menajeri, oyuncuyu Arsenal ile birlikte Atletico Madrid ve Premier Lig'den 4 kulübün daha istediğini söyledi.

Menajeri açıkladı! Çağlar'ı isteyen kulüpler...
Menajeri açıkladı! Çağlar'ı isteyen kulüpler...
GİRİŞ 09.06.2018 10:24 GÜNCELLEME 09.06.2018 10:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Freiburg'ta başarılı bir sezonu geride bırakan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru, Arsenal dedikoduları üzerine "Turkish Football"a açıklamalarda bulundu.

Arsenal yöneticisi Mislintat'ın Dortmund'da çalıştığı dönemde de Çağlar'ı istediğini belirten Doğru, "Sven Mislintat, Dortmund'da çalıştığı dönemde de Çağlar'ın peşindeydı. Onu ilk olarak Almanya'da takip etti. Görüşmeler oldu ama rakam üzerine anlaşma sağlanması gerekiyor. Ne olacağını göreceğiz" dedi.

"İNGİLTERE'DEN 4-5 KULÜP İSTİYOR"

Liverpool iddialarına cevap vermek istemeyen menajer, "Liverpool ile ilgili söyleyebileceğim tek şey, milli arada onu 4-5 Premier Lig kulübünün izlediği olur. 4 kulüp ile temasa geçtik, görüşmeler sürüyor" ifadelerini kullandı.

"ATLETICO MADRID'İN İLGİSİ VAR"

Atletico Madrid'in de oyuncunun peşinde olduğunu kaydeden Mustafa Doğru, "Atletico Madrid'in de bir ilgisi var. Fransa, İtalya ve Almanya'dan da isteyenler oluyor. Bu ilgi şaşırtmıyor çünkü Çağlar modern bir savunma oyuncusu. Hızlı, iki ayağını da kullanabiliyor. Fiziksel olarak da iyi durumda. Onun için Premier Lig'in ideal olduğunu düşünüyorum. Freiburg onun gelişimi için çok önemliydi ve bir sonraki seviyeye çıkmasını sağladı. Şu anda yeni rekabete hazır olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

2016 yazında Altınordu'dan 2,65 milyon euro bonservis bedeliyle Freiburg'un yolunu tutan 22 yaşındaki milli oyuncu, geçen sezon Alman ekibinde 30 maçta görev aldı ve 1 de gol attı.

YORUMLAR 4
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    elin forvetleri fırıldak gibi döndürüyor bu oğlanı.kariyeri uzun sürmez aynı pozisyonda kalırsa
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu menajer pek sağlam ayakkabıya benzemiyor. Çocuğun geleceğini ziyan etmez inşallah.
    Cevapla
  • MMC 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin oyledir caglar avrupada ilk 500 giremez arsenal yada athletico madrit ne yapacak bunu topmu toplatac onun icinde transfere gerek yok piyasasi zaten 1.5 milyin euro ancak siradan takimlarda oynar rize karabuk akhisar felan filan
    Cevapla
  • ismet baba 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar futbol cahili olduğun belli
    Cevapla