Steinmeier'den Mesut Özil'e tehdit gibi sözler

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İngiltere’nin Başkenti Londra’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştukları için tepki gören Alman milli futbol takımı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Mesut Özil ile ilgili tehditkar bir açıklama yaptı.

Steinmeier'den Mesut Özil'e tehdit gibi sözler
Steinmeier'den Mesut Özil'e tehdit gibi sözler
GİRİŞ 08.06.2018 09:29 GÜNCELLEME 09.06.2018 02:51
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

DW Türkçe’nin aktardığına göre, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, “Onların sözlerini ciddiye almam gerekirse, ki almamam için herhangi bir neden yok, o zaman ikisinin de Alman devletine bağlılıklarını dile getirip ortaya çıkan görüntüyü düzeltmeleri onlar için iyi olur” diyerek tehditkar bir açıklama yaptı. 
 
50 BİN TEPKİ MESAJI GELDİ 

Düşman imajı yaratılmasının günlük hayatta ayırım yapmayı kolaylaştırdığını ifade eden Steinmeier, iki yıldız ile görüştüğü için Facebook hesabına öfke dolu yorumlar gönderildiğini söyledi. Steinmeier, hesabına 50 bin dolayında mesaj gönderilip konunun tartışmaya dönüştürülmesinin sosyal medya için istisnai bir durum olduğunu ifade etti. Almanya Cumhurbaşkanı, Alman milli takım kampından önce iki futbolcuyla bir araya gelmişti. 

YORUMLAR 87
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan'la ilişkilenen herkes ve herşeyi boğmak, yıkmak, yok etmek şu anda çoğunluk Almanların ve özellikle AfD'li Nazi Almanların tek derdi. Dünya'daki tüm diktatörlere alkış yağdıran ve şükran borcunu hissetiren Batı, diktatör olarak nitelendirdikleri Erdoğan'ı hedeflerine koymuşlar, çünkü bir çok oyunlarını bozuyor ve kendi ülkesinin üretmesi ve güçlenmesi için uğraşıyor. Böyle idareciler hiç işlerine gelmez.
    Cevapla
  • Mehmet Aydin1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlarin gibi düsünür ve yasarsan onlar gibi olursan demokratsin gerisi hikaye.
    Cevapla
  • Ahmet97 5 yıl önce Şikayet Et
    Dertleri sadece Tayyip Erdoğan degildir. Dertleri cok basariliolup Alnan milli takimina aldiklari Turk çocuklarının asimile olup kendi değerlerini benimseyerek musluman turk kimligini terk etmemeleridir. Cumhurbaskanimizin musluman Turk kimligi ve saglam durusu ve milletin liderine sahip cikisi kibirlerini alaşağı etmekte basarisizliklarini yüzlerine çarpmaktadır.
    Cevapla
  • ahmet97 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar demokrasilerinin sadevr kendi vatandaslari icin tek taraflı olarak uygulandığını Alman demokrasisinin aslinda musluman Turk cocuklarini nasil asimile ettiklerini kanitlayan bir baski despotizm tahakkum otekilestirme karalama araci oldugunu cok huzel bir sekilde goztermis ve
    Cevapla
  • zınnar 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki mesutun onlarda futbul yapma ihtiyacı var peşinden koşan kulüplerin hadı hesabı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle