Valbuena'nın sözleri Fransa'da gündem oldu

Geçen sezon az süre aldığı gerekçesiyle Fenerbahçe'de mutsuz olan Mathieu Valbuena'nın, ülkesi Fransa'nın köklü kulüplerinden St.Etienne'in teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Valbuena'nın sözleri Fransa'da gündem oldu
Valbuena'nın sözleri Fransa'da gündem oldu
GİRİŞ 06.06.2018 12:55 GÜNCELLEME 06.06.2018 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dün L'Equipe gazetesinde çıkan haberde, St.Etienne'in aracılar vasıtasıyla Valbuena ile görüştüğü belirtilmişti. Buna göre, Valbuena'nın 4 milyon euro olan yıllık ücretinin St.Etienne'e fazla geldiği ancak Fransız oyuncunun da bu rakamı aşağı çekmeye sıcak baktığı bilgisi verilmişti. Ayrıca, taraflardan alınan bilgilere göre amlaşmanın uzak olmadığı notu düşülmüştü.

Bugün ise Valbuena'nın bir sözü, Fransız basınının manşetlerini süsledi. Basın mensuplarının, "Fransa'ya dönüyor musun?" sorusuna Valbuena'nın, "Neden olmasın? Gelecekte beni nelerin beklediğini hep birlikte göreceğiz." cevabını verdiği belirtildi.

Valbuena'nın menajeri Jean-Pierre Bernes ise, "Valbuena bu oyuna tutkuyla bağlı ve her zaman sahanın önemli bir aktörü olmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Valbuena için 1 ila 2 milyon euro arasında bir bonservis ücreti isteyeceği, St. Etienne'in de bu rakamı karşılamayı düşündüğü yazıldı.

33 yaşındaki Fransız yıldız, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı toplam 40 resmi maçta 8 gol atıp 16 asist yapmıştı.

YORUMLAR 1
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yazık ya adamlar 4 milyon euro'ya fazla vuruyor futbolcu demeni indirimle indirimi hazır Türkiye'de nerede bu bolluk Nereden bu Yoğurdun kaymağı kulüplerimiz batmış durumda ya
    Cevapla