Zidane istifa etti! Sebebi ise...

Zinedine Zidane, Real Madrid'deki görevinden istifa etti.

Zidane istifa etti! Sebebi ise...
Zidane istifa etti! Sebebi ise...
GİRİŞ 31.05.2018 14:47 GÜNCELLEME 31.05.2018 15:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bugün başkan Florentino Perez ile görüşen Fransız teknik adam, görevi bıraktığını bildirdi. Perez'in istifasını kabul etmesinin ardından ikili basının karşısına çıktı.

Zidane; "Gelecek sezon takımın başında olmayacağım. Herkes için en doğru an buydu. Takım için her şey iyi giderken böyle bir karar almak garip durabilir ama bu takım kazanmaya devam etmeli. 3 yılın ardından bir değişim gerekiyordu. Bu karar insanlara anlamsız gelebilir ama benim için durum böyle değil. Değişimin hemen gerçekleşmesi gerekiyordu. Hayatımın sonuna kadar Real Madrid'e yakın olacağım, bu kulüp bana her şeyi verdi. Ayrılığımı takım biliyor. Teker teker konuşmadım ama grubumuzda paylaştım. Ramos ile konuştum, kararıma saygı duyduğunu söyledi. Yeni sezonda teknik direktörlük yapmayacağım. Yani bir takım aramıyorum. Real Madrid'de doğal bir yorgunluk olmuştu. Günden güne tükendi ve bence zamanı gelmişti. Kalsaydım kazanmak zor olurdu." ifadelerini kullandı.

 

PEREZ: 'HAZIR DEĞİLDİK'

Başkan Florentino Perez ise istifanın ardından; "Benim için ve taraftarlar için çok çok zor bir gün. Zidane'ın sonuna kadar bizimle kalmasını isterdim. Bu duruma hiç hazır değildik. Zidane her zaman örnek bir insan olmuştur. 'Hoşçakal' yerine 'Yakında görüşmek üzere' demeyi tercih ederim. Şüphem yok ki geri dönecek"" sözlerini kullandı.

3 YILDA 9 KUPA VE REKOR...

Zinedine Zidane, Real Madrid'de geçirdiği 3 yılda 9 kupa kazandı. Şampiyonlar Ligi'ni 3 yıl üst üste kazanan ilk teknik direktör olarak tarihe geçen Fransız teknik adam La Liga şampiyonluğunu da Başkent ekibine getirdi.

YORUMLAR 30
  • Ayka 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama neden gittin ki? Bence rekor kirmis biri icin bu karar bana cok anlamsiz geldi insallah donersin bunu cok sabirsizlikla bekliyorum
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar bu yüzden en büyük işte...
    Cevapla
  • Ztrk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo'suz Real Madrid'ı idare etmek kolay olmayacak. O yüzden başarı tablosunun üstüne başarısızlık görmek istememiştir bence.
    Cevapla
  • Ayka 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence cok yaniliyosunuz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Zirvede bırakmak iyi fikir.
    Cevapla
  • Çağan Mercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden gittin bir de rekor kırmışsın. Ben bir Barcelona'lı olarak bana rahat gelir artık Real Madrid.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle