Ronaldo devri kapandı! İşte ayrılığın fotoğrafı

Şampiyonlar Ligi Finali sonrası takımdan ayrılacağı yönünde açıklamalar yapan Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo, bu kez de İspanyol devinin yeni forma tanıtımında yer almadı.

Ronaldo devri kapandı! İşte ayrılığın fotoğrafı
Ronaldo devri kapandı! İşte ayrılığın fotoğrafı
GİRİŞ 30.05.2018 10:29 GÜNCELLEME 30.05.2018 11:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İspanyol devi Real Madrid’in en önemli yıldızı olarak gösterilen Cristiano Ronaldo’nun geleceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Liverpool’u 3-1 yendikleri Şampiyonlar Ligi finalinin ardından, “Madrid’de oynamak çok güzeldi. Dünya Kupası’nın ardından geleceğimle ilgili bir karar vereceğim” diyen Ronaldo, ardından şampiyonluk kutlamasında da taraftarlara, “Seneye görüşürüz” diye seslenmişti.

 

 

İyice kafaları karıştıran Portekizli yıldız, bir kez daha gündeme oturdu. Ronaldo, Real’in yeni sezon forma tanıtımlarında yer almazken, futbolcuların yeni formalı fotoğraflarının yer aldığı bölümde de yıldız futbolcu yoktu.

PSG’den 250 milyon Euro

İşte tam bu gelişmelerin yaşandığı bir ortamda Fransız spor gazetesi Le10 Sport, PSG’nin, 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmeye en yakın takım olduğunu yazdı. Paris temsilcisinin yöneticilerinin, Real’in kapısını çalacağı ve 250 milyon Euro’luk (1.3 milyar TL) bonservis bedeliyle bu transferi bitireceği öne sürüldü. Portekizli oyuncuyla eski kulübü Manchester United’ın da ilgilendiği gelen haberler arasında yer alıyor.

(Fanatik)

YORUMLAR 10
  • Mehmet Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adanalı Ronaldoyu gönderelim..
    Cevapla
  • Rrrr 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence tadında bırakmalı ki yıllar geçsede hatırlansın.ben Ronaldonun başka bir takımda oynayacağını sanmıyorum.bence futbolu bırakacak
    Cevapla
  • .......... 5 yıl önce Şikayet Et
    Nike la olan anlaşmasından dolayı Adidas reklamlarında yer alamıyo diye bi şey vardı galiba umarım öyledir
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 33 olmuş halen 250 milyon eurodan bahis ediliyor ???? Hayret ... Alanın elinde patlar bu saatten sonra !!! Oynar ama o para etmez o .....
    Cevapla
  • Anakin Skywalker 5 yıl önce Şikayet Et
    1. Ligde oynayan adamlarla karıştırmayın. Sıradan bir futbolcudan bahsetmiyoruz burada. Ronaldo bu. 40 yaşına kadar oynar.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam 40 yaşında da olsa bizim bütün futbolcuları cebinden çıkarır
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşındaki adama 250 milyon euro verilirmi akıl karımı bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle