Eski Beşiktaşlı Marcelo'ya çılgın teklif!

Kartal’dan geçen sezon 7 milyon Euro (37 milyon TL) karşılığında Lyon’a transfer olan ve Fransız ekibinde ortaya koyduğu başarılı performansla alkış toplayan Marcelo’ya, Milan talip oldu. İtalyan ekibi, 31 yaşındaki savunmacı için 12 milyon euroyu (64 milyon TL) gözden çıkardı.

Eski Beşiktaşlı Marcelo'ya çılgın teklif!
Eski Beşiktaşlı Marcelo'ya çılgın teklif!
GİRİŞ 30.05.2018 09:26 GÜNCELLEME 30.05.2018 09:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş formasıyla görev yaptığı 2015-17 sezonları arasında başarıyla görev yapıp önceki dönemin başında 7 milyon Euro’ya Fransa Lig 1 ekiplerinden Lyon’a transfer olan Marcelo, yeni takımında da kalitesini göstermişti.

Fransız ekibinde kısa sürede takımın kaptanları arasına giren 31 yaşındaki savunmacı, geçen sezon 49 maça çıkıp 5 gol ve 1 asistlik performans ortaya koymuştu.

 

 

Barça’nın kapısından dönmüştü 

Geçen dönemin ara transfer döneminde Katalan devi Barcelona’nın kapısından dönen Brezilyalı oyuncuya İtalya Serie A ekibi Milan’ın talip olduğu ortaya çıktı. Sambacı için Milan’ın 12 milyon Euro’yu (64 milyon TL) gözden çıkardığı kaydedildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    aboubakar alınmadı marcelo ve cenk satıldı sonuç ortada lig dördüncülüğü bir şampiyonlar liginden o paralar çıkıyordu zaten ne diye satıldılar?
    Cevapla
  • Ronaldo Fanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay Be Marcelo Ne ara Unutun
    Cevapla
  • petro55 5 yıl önce Şikayet Et
    Milan kim ya gel Erzurum da oyna daha iyi
    Cevapla