Çağlar Söyüncü itiraf etti! "Arsenal ile..."

Arsenal Kulübü yetkilileri Çağlar Söyüncü’yü Türkiye-İran maçında tribünden izledi. 22 yaşındaki futbolcu, Londra ekibinin kendisine olan ilgisinden haberdar olduğunu söyledi.

Çağlar Söyüncü itiraf etti! "Arsenal ile..."
Çağlar Söyüncü itiraf etti! "Arsenal ile..."
GİRİŞ 29.05.2018 14:08 GÜNCELLEME 29.05.2018 14:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, adım adım Arsenal’e gidiyor. İngilizler, Londra ekibinin dünkü Türkiye-İran maçına temsilci gönderdiğini ve oyuncunun son durumunu görmek adına kendisini izlettiğini yazdı. Freiburglu 22 yaşındaki savunmacı dünkü maça ilk 11’de başlamış ve 90 dakika sahada kalmıştı. 
 
‘Arsenal ile görüşeceğiz’ 
 
Çağlar Söyüncü de Londra ekibiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çağlar “Arsenal İngiltere’deki en önemli kulüplerden bir tanesi. Beni istediklerini biliyorum. Ancak transferim konusunda şu an için sonlanmış bir şey henüz yok. Milli takım kampından sonra görüşmeler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.  
 
‘Premier Lig’i istiyor’ 
 
Oyuncunun menajeri Mustafa Doğru da daha önce Ada basınına konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve şu noktaların altını çizmişti: “Çağlar’ın öncelikli hedefi Premier Lig’de oynamak. Bazı kulüplerle görüşüyoruz. Freiburg da bu görüşmelere olumlu bakıyor.”  (Milliyet)

YORUMLAR 1
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    yapma başkanım ya ''muhatab alınacak kalite de kariyerde değil'' ifadesi gerçekten hoş değil. Aslında muhatab almamam gerekir deyin bu kadar aşırı ifadeye gerek yok bize naif olmak yaraşır.
    Cevapla