Lucescu'dan Cengiz Ünder sözleri! 'Roma'daki...'

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu ve VAR sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Lucescu'dan Cengiz Ünder sözleri! 'Roma'daki...'
Lucescu'dan Cengiz Ünder sözleri! 'Roma'daki...'
GİRİŞ 09.05.2018 09:25 GÜNCELLEME 09.05.2018 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mircea Lucescu, verdiği röportajında Cengiz Ünder'in kalitesini İtalya'da gösterdiğini dile getirirken, VAR hakkında da ilginç ifadeler kullandı.

İlk olarak İtalya futbolundaki gelişimi değerlendiren Lucescu, Juventus'un hakem hatasıyla Real Madrid'e elendiğini ''İtalya futbolu gelişiyor. Bence Juventus, Real Madrid ile aynı seviyede. Tek sorun, Juventus hakem hatasıyla kupadan elendi. Penaltı değildi ve uzatma olsaydı bence Juventus gol bulacaktı. Roma için de hakem hataları oldu. Ama Romalı oyuncular da çok hata yaptı'' sözleriyle dile getirdi.

 

 

''CENGİZ ÜNDER OLAĞANÜSTÜ YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ''

Cengiz Ünder'in bu sezon kendini gösterdiğini söyleyen Lucescu, ''Cengiz Liverpool karşısında maça giremedi. Üzerinde bir baskı vardı ve bununda genç yaşta başa çıkmak her zaman kolay olmuyor. Ama bence Cengiz, olağanüstü yetenekleri olduğunu göstermeyi başardı. Tecrübeli oyuncular ona yardım ederse Roma'ya çok daha fazla şey katacaktır'' dedi.

Hakan Çalhaoğlu'nun zaman zaman fiziksel olarak zorlandığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı ''Hakan'ın fiziksel olarak zorlandığını biliyorum. Serie A kolay değildir. Oyuncuları fiziksel olarak çok yıpratır. Bu yüzden ligin sonuna doğru yabancı oyuncularda fiziksel düşüş daha fazla olabilir'' şeklinde konuştu.

''BENCE FUTBOL VAR OLMADAN DAHA İYİ...''

VAR konusunda da kısa bir değerlendirme yapan Lucescu, ''VAR'da yaşanacak sorun, kullanılacağı ya da kullanılmayacağı durumlar olacak. VAR'dan sonra çok fazla tartışma olacak. Bence futbol VAR olmadan daha iyi'' dedi.

YORUMLAR 1
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Ukrayna maçında isyan ediyordun ofsayt dan gol attılar diye
    Cevapla