Dünya Muhammed Salah'ı konuşuyor!

Liverpool'un Roma'yı 5-2 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçındaki üstün performansıyla Muhammed Salah, dünya basınında gündeme oturdu.

Dünya Muhammed Salah'ı konuşuyor!
Dünya Muhammed Salah'ı konuşuyor!
GİRİŞ 25.04.2018 13:36 GÜNCELLEME 25.04.2018 13:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Liverpool'un Roma'yı 5-2 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçındaki üstün performansıyla Muhammed Salah, dünya basınında gündeme oturdu.

İngiliz gazetesi Guardian'da, karşılaşmayı 2 gol ve 2 asistle tamamlayan Mısırlı yıldızın takımını taşıdığı belirtilerek, "Muhteşem Salah'ın rüzgarı, Liverpool'u sürüklemeye devam ediyor. Salah, eski takımının defansını tek başına geçerek maçı aldı. Roma, Salah'ın oyundan çıkmasının ardından kendine gelerek iki gol bulabildi." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Mısırlı yıldızdan övgüyle bahseden Daily Mail'de, "Salah Şov" başlığıyla verilen haberde, "Maçta dakikalar 75'i gösterdiğinde, bugüne kadar Avrupa arenasında bir İngiliz kulübünde en iyi performans gösteren oyuncu, maçtan çıkan Salah oldu." değerlendirmesinde bulunuldu.

İngiliz yayın kurumu BBC'de ise, toplam 10 kez ağları sarsan Salah'ın Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Afrikalı futbolcu unvanını elde ettiği hatırlatılarak, "Roma karşısında Liverpool'un oyunu kontrolü altına almasını sağlayan, Salah'ın süper performansı oldu." manşeti kullanıldı.

İtalya basınında, Romalı oyuncuların Salah'ı maç boyunca tutmayı başaramadığını ve bunun sonucunda 5 gol yediği yazıldı.

La Repubblica, Liverpool'da bu sezon Salah, Roberto Firmino ve Sadio Mane üçlüsünün toplamda 88 gole ulaştığı anımsatılarak, "Harika üçlü, Anfield Stadı'nda Di Francesco'nun takımını bozguna uğrattı." manşetiyle haberini okuyucularına duyurdu.

YORUMLAR 16
  • Muhammet Tanıma 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben müslüman bir oyuncunun islam düşmanı bir ülke takımında futbol oynamasına karşıyım gel Türk takımlarına gençken Müslüman ülkenin futboluna katkı yap adamlar yaşlanıyor futbolu bırakırken Türkiye ye geliyorlar sonra ezan sesini duyunca çok mutlu olduğundan bahsediyorlar hikaye, gel kardeşim, Anadoluya gel, İstanbula gel, hem futbolunu oyna hem de müslüman ülkenin futbolu güzelleşsin gelişsin bırakın islam düşmanlarını
    Cevapla
  • Hamşesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim takımlarımızda Müslümanca yaşayan oyuncu mu var
    Cevapla
  • emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olan oyuncu böyle kulüplerde oynayarak islamı tanımalarına vesile oluyor. Muhammed Salah bunu layıkıyla yapıyor.
    Cevapla
  • ADİ TFF 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol mu var da adam gelip top koştursun ? Her şey masa üzerinde ayarlanıp bitiyor zaten adam figüran değil yönetmen olma peşinde bilmem anlatabildim mi ..?
    Cevapla
  • analist 5 yıl önce Şikayet Et
    Salah'in sortla secde etmesini dile getiren arkadaslar ,arap kardeslerin cogunlugu Maliki mezhebindendir,bu mezhepte 'ağır avret, hafif avret" diye ayrim varmis,neticede bize gore (hanefi,safii)erkegin diz ve baldiri avret onlara gore degil,problem yok yani
    Cevapla
  • Ksy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel isim. Her Kula nasip olmaz Muhammed ismi
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    allah yolunuacık etsin vurduğun gol olsun
    Cevapla
  • Tac 5 yıl önce Şikayet Et
    Golleri ni secde ile kutlamasi, avrupa kanalinda (hollanda) sansurlendi! Yolun acik olsun Salah.
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Farkında değiller. Gizemli olan daha dikkat çeker. Ordaki seyircikerin ve futbolcuların hepsi gördüler. Yolu ve bahtı açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle