Hocasından Cengiz Ünder'e ilginç uyarı

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco milli yıldızımız Cengiz Ünder ile bir diğer genç oyuncusu Patrik Schick için konuştu.

Hocasından Cengiz Ünder'e ilginç uyarı
Hocasından Cengiz Ünder'e ilginç uyarı
GİRİŞ 17.04.2018 20:45 GÜNCELLEME 17.04.2018 20:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cengiz Ünder'in İtalyanca öğrenmesi gerektiğini vurgulayan Di Francesco, "Cengiz Ünder ile ilgili söyleyeceğim ilk şey, tek kelime İtalyanca anlamadığı. Çocuklara sahaya çıktığında İtalyanca konuşmalarını söylüyorum ama Cengiz'e şu anda bunu yapmak da gereksiz. Cengiz konusunda sakinim. Bir şey anlamıyor ancak bu bizim için büyük bir avantaj da olabilir. " dedi.

"SCHICK'İN YAKLAŞIMINI BEĞENİYORUM"

 

 

Schick'ten beklentileri olduğunu da vurgulayan İtalyan hoca, "Schick'i 11'de başlatmam onun üzerinde bir baskı yarattı. Çok iyi durumda değilken onu sahaya koymam belki biraz yanlıştı ama onun yaklaşımını beğeniyorum. Bir gole ihtiyacı var ki, bir forvet için bu önemlidir. Onu başardığında iyi durumda olacak." ifadelerini kullandı.

Sezonun 2. yarısında Roma'yı sürükleyen isimlerin başında gelen Cengiz, bu sezon 26 maçta 12304 dakika oynadı ve 6 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

YORUMLAR 7
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ya giden Guardiola 3 ayda Almanca basına demeç veriyorsa bu yaşta ki gencin öğrenmesin de engel yok
    Cevapla
  • idris 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancı dil öyle kolay öğrenilen bi şey değil
    Cevapla
  • Arnold Civardagezer 5 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz italyanca öğrenirken, siz de Türkçe öğrenin bence.
    Cevapla
  • huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    ortak dil ingilizce ne bu baski adam cevirmen olacak sanki
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    sen bu adamı sağda oynata oynata köreltin, cengiz her mefkide oynayacak bir futbolcu biraz serbest bırak bak leblebi gibi gol atıyor, boyuna hamal gibi ileri geri italyanca öğrense ne olur öğrenmese ne olur
    Cevapla
  • TrabzonTs 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin futbolcularınız başka ülkelerde ne kadar onların dilinden anlıyorlar acaba neden faşizan davranıyorsunuz ey ahmaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle