Bayern'in yıldızından Quaresma itirafı

Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'in başarılı defans oyuncusu Mats Hummels twitter hesabından sürpriz bir Quaresma cevabı verdi.

Bayern'in yıldızından Quaresma itirafı
Bayern'in yıldızından Quaresma itirafı
GİRİŞ 17.04.2018 00:25 GÜNCELLEME 17.04.2018 00:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Bayern Münih'in başarılı savunmacısı Mats Hummels'den sürpriz bir itiraf geldi.

Mats Hummels, sosyal medya hesabından bir hayranının sorusunu yanıtlarken Beşiktaş forması giyen yıldız Ricardo Quaresma ile ilgili bir itirafta bulundu.

 

 

29 yaşındaki Alman savunma oyuncusu, bir hayranın 'Karşılaştığın en yetenekli 3 oyuncu?' şeklindeki sorusuna, ''Bu soruya cevap vermek zor ama bir numara Ricardo Quaresma'' yanıtını verdi. Alman yıldızın soruya cevabı sosyal medyadaki hayranlarında birçok kez paylaşılırken, Cristiano Ronaldo'yu listenin ilk sırasına almaması şaşkınlık yarattı.

Hummels ile Ricardo Quaresma son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelmişti. İkili daha önce de farklı takımlarda karşılıklı forma giydi.

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağ ayağının dışı canımızın içi :)
    Cevapla
  • omerekremFB 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Milli Takımında Quaresma as oyuncuyken, Ronaldo bu adamın yedeğiydi. İkiside üst düzey yeteneklere sahip ve ikiside avrupanın önemli kulüplerinde oynadı. Tek fark: Ronaldo üzerine katarak kendini geliştirdi ve karekter sahibi oldu, Quaresma var olan yeteğinin üstüne birde karekterini oturtabilseydi dünyada ilk 5 içinde kendine yer bulurdu. İkisinide izlemek zevkli. Sonuçta bu iki oyuncu sayesinde avrupa şampiyonu oldular;-)
    Cevapla
  • omerekremFB 6 yıl önce Şikayet Et
    gercekten oyle ama. karekterine bisey diyemem ama futbolculugu on numara
    Cevapla