Mohamed Salah'ın dikkat çeken karesi!

Bu sezon Premier Lig ekibi Liverpool ile tarihi bir sezon geçiren Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın Roma'da oynadığı dönemde çekilen bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.04.2018 11:24 GÜNCELLEME 06.04.2018 12:26
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Haber7 Detay Haber / Fatih Gider

Mısırlı bir müslüman olan Salah, maç ve kamp seyahatlerinde Kur'an-ı Kerim'i yanından ayırmayan bir insan aynı zamanda. Gol sevinçlerinde secdeye gitmesiyle İngiltere'deki küçük çocukların fenomeni haline gelen Salah, büyük bir kesimi futboluyla ve kişiliğiyle etkiliyor.

 

Bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 43(lig, şampiyonlar ligi, kupa) maçta 38 gol atıp 13 de asist yapan Salah, İngiltere'de rekorları altüst ediyor.

Salah'ın bu formu, bazı İngiliz taraftarların 'Böyle devam ederse onun için Müslüman olurum' yorumlarını da beraberinde getirdi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE 1 MİLYON OY ALDI

Liverpool'da bu yıl sergilediği futbolla tüm dünyanın beğenisini kazanan Mohamed Salah, ülkesi Mısır'da aday olmadığı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1 milyonun üzerinde oy topladı.

Mısırlı vatandaşlar, Abdülfettah es-Sisi'nin yeniden seçildiği cumhurbaşkanlığı yarışında mevcut iki adayın isimlerinin üstünü çizerek oy pusulalarına Salah'ın adını yazdı.

UYUŞTURUCUYA KARŞI BÜYÜK SAVAŞÇI

Mohamed Salah, ülkesi Mısır'da 'uyuşturucudan uzak dur' isimli kampanyada görev almıştı. Salah'ın oynadığı kamu spotları sonrası ülkede rehabilitasyon merkezlerine gelen aramaların yaklaşık %400 arttığı açıklandı.

'MÜSLÜMAN OLACAĞIM' TEZAHÜRATI

Liverpool taraftarı, Mısırlı yıldız için 'Onun için Müslüman olup bir camide oturacağım' sözlerini içeren bir tezahürat yapmıştı.

İşte o bestenin sözleri;

Mo Salah la la la la
Senin için yeterince iyiyse
Benim için de yeterince iyi
Birkaç gol daha atarsa
Ben de Müslüman olup
Bir camide oturacağım
Olmak istediğim yer orası

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 41
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    arda cok daha iyi musluman!!!!
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Elini Allahtan tutan mahcup olmaz.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    sofistike pazarlamaci reklamci ingiliz' sevk ve idare yöntemi << Mısır >> .. 1992 genel seçiminde 66 yaşındayken dönemin İngiltere' kadın başbakanı Margaret Thatcher, istifa etmezden önce İskoçya’da NATO toplantısında İslam ve Müslümanları açıktan düşman eden şu sözleri sarf etmişti: "Sovyetler Birliği yıkılmıştır, karşımızda düşman kalmamıştır. Ama düşmansız bir ideoloji yaşayamaz. Yeni bir düşman bulmamız lazım. Düşman aramaya ise gerek yok; yeni düşmanımız İslam'dır." dedi.. Irak'i hatirlayin, antre paranteze.. Prens Charles ingiltere kralı , yıllar önce müslüman olmuş hemide nakşibendi tarikatına üyeymiş ismide hüseyinmiş çok ilginç olayları izliyoruz efem..
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam gibi adam.
    Cevapla
  • serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim futbolcularda vücutlarındaki dövmeyi sildirerek başlayabilir.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle