Zlatan'dan Ronaldo'nun golüne ilginç yorum!

Yeni transfer olduğu Los Angeles Galaxy'de daha ilk maçında harika bir gole imza atan Ibrahimovic, Ronaldo'nun attığı golü hoş karşılamadı.

GİRİŞ 04.04.2018 12:49 GÜNCELLEME 04.04.2018 13:16
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Herkes Ibrahimovic'in golünü Los Angeles Galaxy formasıyla ilk maçında yaptıklarını konuşurken Juventus'a attığı golle gündemi ele geçiren Cristiano Ronaldo'nun golüyle ilgili konuşan İsveçli golcü memnuniyetsizliğini belli etti.

O Jogo'da yer alan habere göre Ronaldo'nun golünü değerlendiren Ibrahimovic 'Güzel bir goldü ama ben aynısını 40 metreden İngiltere kalesine atmıştım. Ronaldo 40 metreden atmayı da denemeli' dedi.

 

 

YORUMLAR 30
  • user 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş.
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun kadar egoist bir futbolcu daha yok.
    Cevapla
  • fatih bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    dün aklıma geldi zlatan ne der diye. aynısını demiş. şişirme ronaldo tarite ilkkez adam gibi gol attı. ibonun en basit golü bile ronaldonunkine yakın. ayrıca futbol sahasında oynamamış kişilerin ibonun golüne kolay demesi de komik olmuş. ronaldo ibonun attığı yerden yüzü dönük frikik bile atamaz. şişirme ronaldonun zaten frikik ortalaması yüzde 4. yani iboyla kıyaslamak maradonayla arda yı kıyaslamak kadar saçma
    Cevapla
  • TheAzxtech 5 yıl önce Şikayet Et
    İbra senin gol iyi güzel lakin senin top senin rahatlıkla vurabileceğin hem düşük hızdaydı hemde topun tam olarak sana doğru geldiği kontrolündeydi senin kine vurmak çok basit. Lakin Ronaldo'nun ki hem hızlı geliyor hem yandan geliyor ona göre pozisyon alıp zamanlamayı iyi yapması gerekir.
    Cevapla
  • mardinlee 5 yıl önce Şikayet Et
    zlato önce Musluman gibi yaşa..
    Cevapla
  • Karacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ateist adam müslümanlığı nasıl yaşasın bre.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle