İslam düşmanı Alman vekile tarihi kapak!

"İslam, Almanya'ya ait değildir" diyen Almanya milletvekili Alexander Dobrindt'e Bayern Münih tribünlerinden tepki geldi.

İslam düşmanı Alman vekile tarihi kapak!
İslam düşmanı Alman vekile tarihi kapak!
GİRİŞ 01.04.2018 16:12 GÜNCELLEME 01.04.2018 16:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Dış Haber / Fatih Gider

Borussia Dortmund maçında Allianz Arena kale arkasında, bir kısmı 'Türkçe' olan pankart açan Bayern Münih taraftarları; "Gerçek şu ki; Alman jingoizmi ve ırkçılık daha önce kaybetti. Yine kaybedecek. S... seni Dobrindt. Seni Alman..." ifadelerini kullandı.

Alman milletvekili Alexander Dobrindt'in yanı sıra Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer de İslam hakkında aynı çirkin ifadeleri kullanmış ve büyük tepki çekmişti. Bayern Münih taraftarı da bu konuda görüşünü belli ederek her kesimden destek gördü. Bu pankartın görseli sosyal medyada gerek Alman, gerek Türk kullanıcılar tarafından çok sayıda paylaşıldı.

 

Editör notu: Pankartta kullanılan 'jingoizm' kelimesi, aşırı milliyetçi duyguların sömürülmesi anlamına gelmektedir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • HakanDE 6 yıl önce Şikayet Et
    yavrum deutschland ne etcez bilmem senle :)
    Cevapla
  • Şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hitlerin kendisi yahudi ordusunda yüzellibin yahudi ve 8 yüksek rutbeli komutan. Uyan ey insanlık uyan! Türlü türlü taktikler ile insanlık ile oynayan güruh var gezegenimizde!
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 6 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlık yoksunu herifler İslam nedir sorsanız en uçuk cevabı alırsınız... nerden geldiniz diye sorsanız maymundan gelmeyiz diyecekler kabahatı kendimizde aramanın zamanı geldide geçiyor çünkü iki asırdır meydanları boş bıraktığımız içindirki bunlar gelişigüzel palazlanıp azdılar artık meydanları bunlara dar! etmeliyiz ki insanlığın inceliklerini bizden öğrensinler en iyi sistem burdada futbolda olduğu gibi adam adama markaj olsa gerek...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Teröristleri barındırarak besleyerek ,Amerika gibi Faşist,Terörist bir Ülke haline gelmiştir.
    Cevapla
  • Mardinli 6 yıl önce Şikayet Et
    Nazi ırkçılığa bağlı sosyalizmdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle