Emre'ye büyük tepki! 'Son derece saygısızca'

Sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesi sona erecek Emre Can, geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken, Liverpool taraftarı Türk asıllı futbolcuya tepki gösterdi.

Emre'ye büyük tepki! 'Son derece saygısızca'
Emre'ye büyük tepki! 'Son derece saygısızca'
GİRİŞ 21.03.2018 19:23 GÜNCELLEME 21.03.2018 19:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Premier Lig takımlarından Liverpool forması giyen Türk asıllı Alman orta saha Emre Can, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin ardından yeni takımını henüz seçmediğini söyledi.

''NE YAPACAĞIMI BEN DE BİLMİYORUM''

 

 

Yaz transfer dönemi için karar vermediğini söyleyen Emre Can, ''İngiltere'de iyi işler yaptım. Burada daha çok geliştim. İspanya Ligi de çok ilgi çekici geliyor. Almanya da iyi bir lig. Bayern Münih ve Leverkusen'de oynamıştım ama açık konuşmak gerekirse Premier Lig, Bundesliga'ya göre daha çok para harcıyor. Bu da oyuncular için çok önemli. İtalya futbolu da son yıllarda gelişim içinde. Tıpkı Fransa gibi. Çok bir şey söylemek istemiyorum çünkü yazın ne yapacağımı henüz ben de bilmiyorum.'' sözlerini kullandı.

''ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR TAKIM İSTİYORUM''

Büyük takımlarda oynayabileceğini belirten Can, ''Önümüzdeki sene bulunacağım takımda önemli bir oyuncu olmak istiyorum ve şampiyonluğa oynayan bir takımda bulunmak istiyorum. Bu, her futbolcunun hayalidir. Çünkü çalıştıklarının karşılığını böyle alırsın. Avrupa'nın büyük takımlarında oynayabileceğimi düşünüyorum'' dedi.

"SON DERECE SAYGISIZCA"

Liverpool taraftarı, Emre'nin bu açıklamalarına sert tepki gösterdi. Taraftarlar, Twitter'da yaptıkları yorumlarda Emre'nin sözlerinin son derece saygısızca olduğunu belirtti.

Liverpool'un dünyaca ünlü Kop tribününün resmi Twitter sayfası da "Gelecek yıl yeni bir kulüp mü? Şu an Liverpool'dasın ve ilk 11'deki yerin garanti değil. Kendi yoluna geri dön." mesajını paylaşarak Emre'ye olan tepkisini gösterdi.

YORUMLAR 8
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ye gel çöp ol
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk asıllı olsa bile o bir Alman. Bir Alman’ın gördüğü tepki bizi ilgilendirmiyor.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Parayı verene giderim demiş. Bunu en iyi ingilizlerin bilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Yerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha Türkçe yazamıyorsun .Sen de Almanya'yı kendin seçtin sen de türk değilsin
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    realmadrid e gidersin koçum inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle