Gökdeniz'in takımına şok! Sözleşmelere el koydular

Rusya Futbol Federasyonu Araştırma Komitesi, Gökdeniz'in forma giydiği Rubin Kazan takımının kulüp binasına gelerek oyuncu sözleşmelerini ele geçirdi.

Gökdeniz'in takımına şok! Sözleşmelere el koydular
Gökdeniz'in takımına şok! Sözleşmelere el koydular
GİRİŞ 21.03.2018 19:03 GÜNCELLEME 21.03.2018 19:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya’da Süper Lig takımlarından Rubin Kazan, şok bir soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Rusya Futbol Federasyonu Araştırma Komitesi’ne bağlı hukuk birimleri Rubin Kazan kulübüne gelerek bazı araştırmalar yaptı.

Rus basınında yer alan haberde, geçmişte ve şu anda kulüpte forma giyen bazı oyuncuların sözleşmeleri, maaşları ve yapılan anlaşmalar detaylı bir şekilde araştırıldı. 

 

 

Bu araştırmada futbolcuların menajerleri ve futbolcularla nasıl anlaşmalar yapıldığı, herhangi bir hak ihlali olup olmadığı ve ekonomik ilişkiler incelendi. Kulüpteki bilgisayarlar, arşivler ve dosyalar incelendi, bazı kısımlar da Futbol Federasyonu’na götürülmek kaydıyla alındı.

Öte yandan bir başka haberde de kulübün Tataristan’da bulunan banka hesapları, Tatfondbank ile yaptığı çalışmalar ve 2 milyar rublelik borcun detayları da araştırmanın konusu olduğu kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • yalan haber 5 yıl önce Şikayet Et
    sözleşmelere el koydular ???
    Cevapla